Nejste přihlášen/a.
Ahoj pánové, co používáte ke zdvižení vozidla při opravách? Myslím tím třeba nájezdové rampy, nebo nějaké stojany, které dáte pod práh...Není něco lepšího? Tedy kromě profi zvedáků v servisu.
díky
Jedna strana zajištěná 4mi klíny, druhá zvednutá heverem a podložena většími stabilními "poleny" - kmen nad 40cm průměr. Nechám zvednuté na 1-2 hevery (dle možností), podloženo min. 2 poleny a hever snížen, aby se polena "chytla". Ovšem to jen v případech minimálních nebo provizorních oprav. Byť mám starý vůz, servisuji převážně v servise se zárukou opravy.
Ahoj. Když mě ještě bavilo se hrabat v autě, tak jsem si posvařoval takové železné nájezdové rampy. Od tý doby, co se dal koupit ten červený 2 tunový pojízdný hever, tak ho strkám pod rameno u každýho kola. Když si střídám kola. Jen jsem to už asi dva roky nedělal. Prostě zajedu do servisu a za chvíli je hotovo, co je třeba a ještě si pokecám s chlapama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.