Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zdviháte vozidlo při opravách zespodu?

Od: jirkajirka* odpovědí: 9 změna:

Ahoj pánové, co používáte ke zdvižení vozidla při opravách? Myslím tím třeba nájezdové rampy, nebo nějaké stojany, které dáte pod práh...Není něco lepšího? Tedy kromě profi zvedáků v servisu.

díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ujendys*
hodnocení

0x

heverem no apak auto něčím vypodložim bud ráfky,špalky to už je jedno

hodnocení

0x

Nezvedam. Najedu na montazni jamu.

hodnocení

0x

Taky nezvedám, v pohodě se pod něj vejdu *smich* . Ovšem posadit se nemůžu :(.

hodnocení

0x

Jedna strana zajištěná 4mi klíny, druhá zvednutá heverem a podložena většími stabilními "poleny" - kmen nad 40cm průměr. Nechám zvednuté na 1-2 hevery (dle možností), podloženo min. 2 poleny a hever snížen, aby se polena "chytla". Ovšem to jen v případech minimálních nebo provizorních oprav. Byť mám starý vůz, servisuji převážně v servise se zárukou opravy.

hodnocení

0x

já mám nájezdy z fošen

Jak zdviháte vozidlo při opravách zespodu?
layborrr

To není fošna , to je deska , pod to bych nevlezl *hi*,

jinak když jedu na fošnu tak kolem až na konec na podpěru .

nesmíš se toho bát mám je 15 let ustojej i transita ty pamatujou aut ještě je podkládím uprostřed *palec*

buss
hodnocení

0x

Nezdvihám, mám vykopanou jámu, hloubka dle pohodlí, kolem kameny a na tom fošny, asi dám pražce, i taková svodidla by se hodila..., jednoduché, prosté, levnéé.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Když mě ještě bavilo se hrabat v autě, tak jsem si posvařoval takové železné nájezdové rampy. Od tý doby, co se dal koupit ten červený 2 tunový pojízdný hever, tak ho strkám pod rameno u každýho kola. Když si střídám kola. Jen jsem to už asi dva roky nedělal. Prostě zajedu do servisu a za chvíli je hotovo, co je třeba a ještě si pokecám s chlapama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]