Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupní smlouva na motorků na ND

Od: honza123* odpovědí: 3 změna:
V garáží mám rozebráno motorku na jednotlivé díly, které se chci zbavit a prodat ji. Jak to mám v kupní smlouvě napsat, aby bylo jasné, že motorka je v rozebranem stavu? Na internetu jsou vzory kupních smluv, ale na motorky v celku.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Není nutná písemná smlouva. Jinak prodávám, píšu, že moto na díly (pokud je kompletní), popř. díly motorky, rozebranou. V čem spatřujete problém? Popište prostě, co chcete prodat. Prodal jsem traktor na per hubu.

doplněno 09.09.15 12:10:

A proč to nejde napsat hned že má i TP a dále, je v registru? Co chcete, prodat s TP a registrovanou, nebo jen na ND? Dle toho postupujte.

honza123*
hodnocení

Ta motorka je i s TP, tak aby potom nebyl problém s přihlášením. Záleží jak to bude kupující chtít a jestli to bude chtit i s TP. Jinak po Novém roce bude TP k ničemu.

mzxy*
hodnocení

0x

kupní smlouva může být i ústní

rešil bych také evidenční úkon, pokud je motorka v registru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]