Nejste přihlášen/a.
Zdravím,chci se zeptat..Chci nechat lakovat ladu 2101 a kolik bude potřeba kg tuším 5 kg barvy a kolik stojí litr barvy a chci dát pastelovou barvu červenou a je víc autolaků jako značek?Děkuji za odpovědi
Jestli to chcete šplíchnout sám, pak je to vyhozený peníz. Celolak na takové vozidlo u lakýrníka vyjde na 6-10tis ve vysoké kvalitě. Stříkání pistolí doma může vyjít na 2tis se vším všudy, výsledek bude lada plná much, špatná kvalita a výdrž do 1 roku.
doplněno 04.09.15 19:25:@fiser22 - vy jste udělal precizní práci, takže v tom asi nejste takový laik. Pokud se někdo ptá, kolik barvy, kolik to bude stát,... předpokládám totálního laika, který lakuje max. manželce nehty (bez urážky) - takže i když se bude snažit, výsledek bude "nedokonalý".
Ladu chce buď na dojetí či TK - pak stačí šmirgl, IPA, bodýčko a barvu ve spreji daného odstínu. Chce-li mít super vůz s vizí veterána, musí dát do lakýrny na pořádný lak.
jak víte že bude výdrž do jednoho roku? záleží jak moc si s tím dá člověk práci, mě to na favorita stálo okolo 2500, plnič, základ, 2 vrstvy + lak, a vydrželo to v pohodě 5 let než jsem ho prodal, drží možná doteď... jinak, základ ovšem je zajistit si nějakou bezprašnou garáž právě kvůli mouchám a padajícímu bordelu
sám ne ,ale kamarád a řekl ať na to koupím materiál a jsem z toho jelen :D..plnič,barvu,tmel,bursne papiry a pasku na zakryti,ale jsem zaskočen barvou právě toho je nejake dvousloz jednosloz atd
6-10 000 za celolak?Trochu málo!Teda pokud budu brát v potaz jak materiál,tak i práci s tím!
Jinak Já měl nabidku-metalíza (modrá metla origo odstín KPK-CR)komplet (plnič,barva,lak)za 4500kč na krapet větší vůz,na Xantii.Jen materiál!Práce, když jsem zjištoval tak žádný profík by to za 15 000kč u nás v JH a okolí neudělal!Nakonec jsem použil spreje bez plniče+ lak,pop předchozím přebroušení,tak uvidím co udělá ,zejména zima. Nejprve to vypadalo takle viz obr 1,pak se ta "rakovina rozlezla na témř celou střechu kapotu a kufr.Až nafotím (snad se dostanu na to zítra)dám sem s opravou haupny a kufru!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.