Chci si pořídit a taky pořídím tohle moto na pole. Samozřejmě bez světel a takovýchhle blbostí. Ale k tomu čerpadlu, jaký máte názor na olejové čerpadlo a případné zadreni motoru? Když bych jel do fakt prudkyho kopce a čerpadlo by se zastavilo co mám očekávat kromě výměny kliky? Jo a taky jak to zapojit aby to šlo nakopnout bez baterie. Určitě na ní hodně z vás jezdilo. Dík
Jo,jo také jsem se na ní kdysi nalétal.To čerpadlo opravdu zaslepit a ředit benzin.Zapalování se předělávalo s pionýra nebo babety (bylo lepší)akorát se musel použít "mezikroužek",tenkrát se dal zehnat teď v době internetu ho nemůžu nikde najít.Nebo použít bezkontaktní VAPE ale to bude asi dražší jak moto
Na čerpadlo bych se vyprdnul, neni to spolehlivý způsob, lanko k němu bych odmontoval, aby šel volnějš heft. A na oddělení zapalování od baterie (nabíjení) je nejlepší Vape, viděl jsem i levnější řešení pro provoz zcela bez baterie - implantované zapalování z pionýra. Chce to ale vozit s sebou šroubovák, měrky, náhradní kladívka, několik kondíků a kamkoli jezdit o 10 minut dřív.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.