Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zadržení řidičského oprávnění

Od: lukas422 odpovědí: 2 změna:

Zdravím

Dne 6.4. mě zadržela hlídka PČR a absolvoval jsem pozitivní testy na THC. Následně mi přišly 2 dopisy z magistrátu-Rozhodnutí o zadržení a Oznámení o zahájení správního řízení tuším.O měsíc na to mi přišlo rozhodnutí soudu, kde je uvedena výše trestu a pokuty, ale nikde jsem nevyčetl do kdy, kam a jak peníze poslat. Čekám další měsíc a nic nového zatím nepřichází, takže začínám mít trošku nervy, abych něco neprošvihnul nebo nedodržel termíny, protože příští měsíc už mám po polovině uloženého trestu, tudíž bych rád zažádal o zkrácení trestu. Mám čekat dál na nějkou obsílku nebo informace, nebo bych měl osobně zajet na magistrát, nebo odbor dopravy a tam se poptat,co a jak? Má někdo zkušenost? Předem mockrát ději za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Tak dával trest magistrát nebo soud? Nebo soud dal v jedné věci a magistrát v druhé? Určitě bych se zašel zeptat přímo tam, kde o tom rozhodli.

nakobyl*
hodnocení

0x

No měl by jsi se zeptat,co nejdříve, toho, kdo pokutu vyměřil. Ono je to někdy v rozhodnutí skryté právnickou řečí, které každý nerozumí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]