Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Dne 6.4. mě zadržela hlídka PČR a absolvoval jsem pozitivní testy na THC. Následně mi přišly 2 dopisy z magistrátu-Rozhodnutí o zadržení a Oznámení o zahájení správního řízení tuším.O měsíc na to mi přišlo rozhodnutí soudu, kde je uvedena výše trestu a pokuty, ale nikde jsem nevyčetl do kdy, kam a jak peníze poslat. Čekám další měsíc a nic nového zatím nepřichází, takže začínám mít trošku nervy, abych něco neprošvihnul nebo nedodržel termíny, protože příští měsíc už mám po polovině uloženého trestu, tudíž bych rád zažádal o zkrácení trestu. Mám čekat dál na nějkou obsílku nebo informace, nebo bych měl osobně zajet na magistrát, nebo odbor dopravy a tam se poptat,co a jak? Má někdo zkušenost? Předem mockrát ději za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.