Nejste přihlášen/a.
Ahoj, u jednobodové felicie 1.3, r.v. 95, 50 kw/68 koní si nejsem jistý s volbou závěsu výfuku, koupil jsem všechny tři silentbloky (každý je jiný) a nevím, jestli to je vůbec pro můj model a jestli ano, tak kam který dát. Nejvíce podivné mi příjde úchyt na výfuku pro silentblok, který je nejblíže k motoru nejspíše na středním dílu, nahoře je ta klasická úchytka na silentblok a na tu zajišťující podložku, ale dole je jen takový háček ve tvarů písmene J, ale je vzhůru nohama, tak nevím. Zde jsou odkazy na obrázky, těch závěsů:
Díky
Máte správné, jsou tři, na každý díl jiný, a jak píše rádce nade mnou, jsou prakticky stejné jako z favorita (minulý měsíc jsem kupoval nové na felicii, a pak jsem se mlátil do hlavy proč jsem se nepodíval do skříně když mi ty samé zbyly právě z favorita...
velkéj mohutnej tlustej na zadek a ten plochej tenkej vysí na háčku pře opasek nádrže (nšco jako šle na nádrži s výstupním háčkem) a ten středně silnej otevřenej je na střední díl poblíž palivového filtru.
doplněno 03.09.15 16:14:prostě toho tlustého macka dozadu a pak už se nedají poplést. Rozhodně to nedávej jak ti tu radí libovolně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.