Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí odstranění LPG ve škoda forman?

Od: dave* odpovědí: 3 změna:

Kolik stojí demontáž LPG v odborném servisu? Mám auto škoda forman. Díky za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To ti nepovím,není to tak složitý-absolvoval jsem to a za dvě hodiny jsem to sám vyndal.

jabraka*
hodnocení

0x

Jediné,co je omezující u Formana,je nádrž v kufru.Pokud se odmontuje a zaslepí vývody.může se forman provozovat na benzin,ostatní součásti se mohou ponechat.Jen se přepne ventil na provoz benzinu.

JABRAKA

maxwell*

Čau chlapi;) delší dobu jsem tu nebyl, mám poslední dobou strašně málo času.

Jde jen o to že by to mělo být zaneseno ve velkým TP . Tam by měla být jak montáž tak demontáž. Teoreticky my měli dát razítko v nějakým servisu na LPG a následně s tím jít na dopravku a nechat to zanést do TP. Kolik si za to vemou nevím ale pokud je LPG funkční tak by mohli slevit když si ho nechaj. Jinak proč to dáváš pryč? Při dnešních cenách benzínu jsem rád že můžu jezdit za 1.50 na kilometr?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]