Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Měnil jsem váhu vzduchu u passat b5 1,8 za novou a byl jsem na diagnostice a vymazali chyby , jenže když nastartuji tak mi trochu kolisaji otacky a když jedu tak to škubne myslíte , že si váha sedne?
ale napsal jste v dotazu, že jste si měnil váhu vzduchu (o servisu ani zmínka).
změňte servis. Dle další odpovědi usuzuji, že umí mazat jen chyby a měnit díly.
Diagnostika dle bloku hodnot i ukáže, zda čidlo ukazuje či ne (MAF sensor). Pak se to dá poznat. Jinak ne. Pokud to servis udělal a kontroloval, tak je chyba jinde nebo na závadu nepřišli, něco nažvanili a vy jste odjel.
Bežná praxe servisů, co tomu nerozumí.
Prostě VAG ukazal spatnou váhu vzduchu tak, jsem ji nechal vyměnit, potom jsem přišel a trochu to po nastartování kolísalo a při přidání plynu škube jel jsem tam znova a dívaly se na to, pak jenom řekly to si sedne.
Víc nevím nejsem odobrník na vozy vždy jsem měl škodovky 120,130 u kterých stačil šroubovák
Váha vzduchu nedávkuje, měří množství nasávaného vzduchu porovnáváním údajů přadní a zadní části váhy, kde proud vzduchu ofukuje spirálky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.