Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Váha vzduchu passat b5

Od: zdenak odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Měnil jsem váhu vzduchu u passat b5 1,8 za novou a byl jsem na diagnostice a vymazali chyby , jenže když nastartuji tak mi trochu kolisaji otacky a když jedu tak to škubne myslíte , že si váha sedne?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mzxy*
hodnocení

0x

nesedne, dávkuje přesně nebo ne

zdenak
hodnocení

A jak to mam poznat ja diagnostiku nemám , prostě mi ji vyměnily a vymazaly chyby toť vše.

gumid

ale napsal jste v dotazu, že jste si měnil váhu vzduchu (o servisu ani zmínka).

změňte servis. Dle další odpovědi usuzuji, že umí mazat jen chyby a měnit díly.

Diagnostika dle bloku hodnot i ukáže, zda čidlo ukazuje či ne (MAF sensor). Pak se to dá poznat. Jinak ne. Pokud to servis udělal a kontroloval, tak je chyba jinde nebo na závadu nepřišli, něco nažvanili a vy jste odjel.

Bežná praxe servisů, co tomu nerozumí.

zdenak
hodnocení

Prostě VAG ukazal spatnou váhu vzduchu tak, jsem ji nechal vyměnit, potom jsem přišel a trochu to po nastartování kolísalo a při přidání plynu škube jel jsem tam znova a dívaly se na to, pak jenom řekly to si sedne.

Víc nevím nejsem odobrník na vozy vždy jsem měl škodovky 120,130 u kterých stačil šroubovák:)

stano123456

Váha vzduchu nedávkuje, měří množství nasávaného vzduchu porovnáváním údajů přadní a zadní části váhy, kde proud vzduchu ofukuje spirálky.

zdenak
hodnocení

Ale třeba co je zajimavé, tak když odpojím při nastartovaném motoru ten kabel od váhy tak se nic neděje.

Chtěl bych to opravit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]