Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatne starty opel astra f

Od: david63® odpovědí: 4 změna:
Zdravim
Před časem jsem se ptal na špatne starty opla astry f 1.6 8v
Dnes se to zhoršilo zas ,ventil bude asi ok ale napadnul mě snímač otáček a lambda sonda.
Vždy při startu motor točí ale musim sešlapnout plyn na zem. Po té motor naskočí ve vysokych otačkach běží líp a v nižších má nepravidelný chod (nechytají některe valce dle zvuku) za jízdy je to ještě v pohodě. Nedrží normalní volnoběh 800 ale 1100 a nebo chcípne. Jednou při cestě se na chvilku rozsvítila kontrolka motoru.
Máte s tim někdo skušenosti?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hubas*
hodnocení

0x

Pokud je mi známo, lambda nehlídá směs na studeném motoru. Není přicpaný volnoběžný ventil?

hodnocení

0x

Nejhorší motor co kdy v astře byl...kouknul bych na EGR ventil. Někdy jsem viděl prasklou hadici od podtlaku na přepínání vnitřní/vnější sání topení. Taky to dělalo ptákoviny.

doplněno 28.08.15 20:24:

Jinak se u tohoto auta daly závady z ŘJ vyblikat přes kontrolku motoru.

hodnocení

Na ergl kouknu a mohl by jste rozvedst to byblikání závady kontrolkou? Dost by mi to pomohlo.

Něco je tady... forum.cars.cz/...

doplněno 28.08.15 21:43:

Ještě tdy opelastra.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]