Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejvýhodnější výkup auta - Hradec Králové

Od: petr123* odpovědí: 4 změna:

Máte někdo zkušenosti, který autobazar v Hradci Králové a okolí nabízí nejlepší cenu při vykupu auta za hotové?
Šlo by o 4 roky staré auto v dobrém stavu s relativně počtem ujetých kilometrů, žádný vrak ;)
Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

karel123*
hodnocení

1x

Vykup auta za hotove neni pro pradavajiciho vubec vyhodne nikde,minimalne 30 procent dolu z bezne prodejni ceny.

Ohodnoti to bazarnik podle toho,jak se vyspi.

Jinak konkretni muj priklad v AAA par let nazpet.

Audi 80 ,cena v inzercich ca 45 000 kc,acka mi nabidly vykup 16 000 kc,prodal jsem ho pribuznemu za 30 000kc.

cesmina*
hodnocení

0x

Mohl by jste jen pro moji zvědavost uvést značku a model.Díky.

layborr*

Při výkupu za hotové v bazaru dostanete o 30% méně peněz než v komisi ,

nafoťte si to a šup s tím na Bazoš , Sbazar ,

Ovšem jestli spěcháte na prodej tak to možná nějaký bazar vykoupí o těch 30 % nižší cenu .

Trotina , AAA , všude Vás oberou , to si nevyberete .

doplněno 27.08.15 16:05:

Všechno víte nejlíp ,

tak teď už nezbývá vzít auto a objet je ,

tady bude rada výkřik do tmy , (bazarista řekne cifru jeden den tolik a za týden tolik)

malé bazary to za hotové ani nevykoupí (možná za 50 % co to má reálnou hodnotu) .

petr123*
hodnocení

To že mi nabídnu méně peněz vím, stejně jako vím že výkup dělají Áčka nebo Trotina. Mě zajímala reálná zkušenost.
Jde o Fiat Grande Punto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]