Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí výměna spojky u fabie?

Od: spojkafabia odpovědí: 9 změna:

Kolik stojí výměna spojky + potřebné díly na Škodu Fabii 2007 1.4 TDi. Díval jsem se na net a i když jsou fabky v čr každým druhem autem, nenašel jsem nikde nic o tom kolik by mohla stát výměna.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fik
hodnocení

0x

Ono hodně totiž záleží kde to budeš nechávat dělat,jestli v autorizáku tak si připrav tak 15-20 tisíc minumálně,jestli v nějakém průměrném servise tak 7-10 tisíc a jestli u známýho nebo garážníka tak kolem 5 tisíc

karel123*
hodnocení

0x

Prace 2000 kc plus dily podle opotrebeni.

cecek
Kdyz spojka, tak komplet. Ne podle opotrebeni. Stejne to co by jeste slo odejde driv nez to novy, takze plus dalsi prachy za praci a za matros kterej kdyz neni v sade byva vetsinou pomerove drazsi. A cena sada valeo 3500 luk 3600 sachs 3900. Prace max do dvou tisic. Nebavime se o autorizaku.
fik

Přesně,spojka se mění vždycky v celé sadě,lamela,přítlačák,ložisko..vzhledem k tomu že už je to náročnější servisní úkon tak se to vyplatí udělat všechno naráz,za pár měsíců odejde ta věc co se nevyměnila a bude se to muset rozdělávat znova. To max 2 tisíce za práci je možná dost optimistický odhad vzhledem k náročnosti

cecek
Ani ne, ja za vymenu spojky dal 1500kc za praci.. 3500 za matros v Brne ve Fakultce. Behem odpoledne to bylo hotove. Je pravda ze je znamej ale zase bjhvijaci kamaradi nejsme. Matros si shanim sam platim pouze za praci a na ruku bez dokladu. Diagnostika za 250kc napr. Takze udelat rozvody na fabku za 5 tisic neni uplne nerealny. Clovek jen musi vedet kam jit. Zdravim

hanyking*
hodnocení

0x

Zlatá felicie. Tam jsem nechal dělat spojku myslím za 2300 se vším. matroš i práce.

fik

To máš pravdu,na těhle starých pekáčích to zkušenější amatér vyzbrojený použitelným nářadím a golou zvládl za půl odpoledne i sám. a případný servisák se nemohl vymlouvat že to je nějaká náročná práce.

Mě na feldě originální spojka vydržela přes 300 tis km,a neměnil jsem ji z důvodu že by se úplně rozpadla,ale proto že už šla šíleně ztuha a při záběru vydávala dost nechutný zvuky,nová(LUK)stála ani ne 1500 komplet sada a práci jsem si dělal sám

ujendys*
hodnocení

0x

fik

to seš hodně drahej*smich*

fik

Tak v tom autorizáku by to možná i tak být mohlo,když si započítáš hodinový sazby,pevné sazby za úkon,za parkování.samozřejmě to ještě mocně časově natáhnou,sazbu za předražený materiál, Nezkoumal jsem to ale možná moc daleko od pravdy nejsem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]