Nejste přihlášen/a.
Kolik stojí výměna spojky + potřebné díly na Škodu Fabii 2007 1.4 TDi. Díval jsem se na net a i když jsou fabky v čr každým druhem autem, nenašel jsem nikde nic o tom kolik by mohla stát výměna.
Přesně,spojka se mění vždycky v celé sadě,lamela,přítlačák,ložisko..vzhledem k tomu že už je to náročnější servisní úkon tak se to vyplatí udělat všechno naráz,za pár měsíců odejde ta věc co se nevyměnila a bude se to muset rozdělávat znova. To max 2 tisíce za práci je možná dost optimistický odhad vzhledem k náročnosti
To máš pravdu,na těhle starých pekáčích to zkušenější amatér vyzbrojený použitelným nářadím a golou zvládl za půl odpoledne i sám. a případný servisák se nemohl vymlouvat že to je nějaká náročná práce.
Mě na feldě originální spojka vydržela přes 300 tis km,a neměnil jsem ji z důvodu že by se úplně rozpadla,ale proto že už šla šíleně ztuha a při záběru vydávala dost nechutný zvuky,nová(LUK)stála ani ne 1500 komplet sada a práci jsem si dělal sám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.