Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Registrace zakaopeneho vozu v nd

Od: josefchvojka odpovědí: 5 změna:

dobry den koupil jsem auto z nemecka bylo dovezeno na plataku mam velky technicak maly technicak a kupni smlouvu co vse potrebuji jeste udelat k registraci a ziskani ceskych papiru

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmhad*
hodnocení

2x

Já bych to viděl na technickou a evidenční kontrolu. Nakonec na STK ti řeknou vše

buss
hodnocení

2x

Vizte Hlava III zák. č, 56/2001. Čili dotaz položte u vlastního registračního úřadu, co oni po vás budou chtít. Možná to mají na webu obce.

mzxy*
hodnocení

0x
Bylo by vhodne, aby jste priste specifikoval otazku tak, aby se na ni dalo jednoznacne odpovedet. Ja vim ze je to tezke, napsat kategorii vozidla, datum 1. Registrace v srn a aktualni stav tachometru...tak priste, pane...
buss

On se ptá na registraci, postup, k čemu to bude vám?

mzxy*
K tomu, abych mu jasne poradil a odpovedel, co vse bude k registraci potrebovat, kdyby jste znal zakon, nekladl by jste zbytecne a hloupe otazky. Vse co jsem uvedl s registraci souvisi, predevsim to, co je nutne dolozit podle zakona. Prectete si paragrafy 6, 7 zakona a zakon o DPH a budete mit ve vsem jasno.
doplněno 26.08.15 14:43: A paragraf 40

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]