Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto Od 15

Od: pandaaaboy3 odpovědí: 2 změna:

Zravím je mi 15 let..a chtěl bych si pořídit auto od 15 ..microcar..chci si zeptat jestli ho někde vlastní a něco mi o něm napsal..a jestli to vlastně vůbec má cenu si ho kupovat teď a za 3 roky..si dělat řidičák na normální auto ..Kdo by věděl o nějákem prodeji tohoto auta určitě napište :))

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

0x

inzeraty na Bazos.cz

Tady na poradne se v minulosti #aixam diskutoval.

Vyhledat #Microcar

gumid

co si pořídit opravdové starší už teď a 3 roky ho dávat do top stavu a pak jezdit. Pokud to budeš opravovat sám, tak si dáš safriš pozor, aby jsi ho nenaboural nebo jinak neponičil a naučíš se ohleduplné a i ekonomické jízdě. Vídám hodně frajerů v Golfech, jak za každou cenu předjedou a pak se stejně sejdeme na červené před křižovatkou. A nevysvětlíš frajerům, že tam akorát čekajíjak trubky a já, když dojíždím, tak zrovna padne zelená. Jak auto koupí rodiče nebo si koupí plečku a tu pakjezdí jak je, tak nikdy nebudou mít k autům vztah. Aspoň né takový, jako má člověk, který auto sám dělá. Vyměnit žárovku totiž dovede kdejaký blbec, ale brzdy, spojku,atd... si už netroufne jen tak někdo.

Máš 3 roky, tak si sežeň k autu literaturu na netu, jsou i kluby fandů a čerpej vědomosti a ideálně nějaké takové měj a postupně opravuj...

3 roky pak budou jako 3 měsíce :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]