Nejste přihlášen/a.
Zravím je mi 15 let..a chtěl bych si pořídit auto od 15 ..microcar..chci si zeptat jestli ho někde vlastní a něco mi o něm napsal..a jestli to vlastně vůbec má cenu si ho kupovat teď a za 3 roky..si dělat řidičák na normální auto ..Kdo by věděl o nějákem prodeji tohoto auta určitě napište )
co si pořídit opravdové starší už teď a 3 roky ho dávat do top stavu a pak jezdit. Pokud to budeš opravovat sám, tak si dáš safriš pozor, aby jsi ho nenaboural nebo jinak neponičil a naučíš se ohleduplné a i ekonomické jízdě. Vídám hodně frajerů v Golfech, jak za každou cenu předjedou a pak se stejně sejdeme na červené před křižovatkou. A nevysvětlíš frajerům, že tam akorát čekajíjak trubky a já, když dojíždím, tak zrovna padne zelená. Jak auto koupí rodiče nebo si koupí plečku a tu pakjezdí jak je, tak nikdy nebudou mít k autům vztah. Aspoň né takový, jako má člověk, který auto sám dělá. Vyměnit žárovku totiž dovede kdejaký blbec, ale brzdy, spojku,atd... si už netroufne jen tak někdo.
Máš 3 roky, tak si sežeň k autu literaturu na netu, jsou i kluby fandů a čerpej vědomosti a ideálně nějaké takové měj a postupně opravuj...
3 roky pak budou jako 3 měsíce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.