Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, jsem vlastníkem Honda CB 1000R, sháním novou pneu konkrétně 180/55/17 a zadní 120/70/17. Doposud jsem jezdil na nejlevnějších continentalech, chtěl jsem tenkrát ušetřit no a popravdě raději si teď připlatím. Četl jsem nějaké diskuze ohledně značky Metzeler a lidi si je docela chválí, tak jsem našel novou řadu Z8, viz toto pneu, máte s ním někdo zkušenost? Nehodlám to honit nikde na okruhu, jsem spíše cestovně založený. Děkuji mockrát.
0x
0x
doplněno 24.08.15 09:15: Asi budu jednim ze sta, prestoze ten pocit jistoty pri prejezdu zatacky na metzelerkach ve srovnani s continentalkou musi poznat i uplny zacatecnik.Navic resim gumy i podvozek, tlumice i loziska v krku rizeni soucasne s pneu.
Díky za rady, rozhodně se necítím jako jeden ze sta, ale myslím že na mokrém povrchu pozná rozdíl i méně zkušenější jezdec. Jak jsem psal motorku nějak neproháním ale mám rád dlouhé vyjížďky a řekněme při 7 hodinové jízdě v dešti na pneumatice které nevěříte na 100% to není žádný med. Zkusím ty Metzelery asi, nenašel jsem snad jediný negativní názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.