Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, jsem vlastníkem Honda CB 1000R, sháním novou pneu konkrétně 180/55/17 a zadní 120/70/17. Doposud jsem jezdil na nejlevnějších continentalech, chtěl jsem tenkrát ušetřit no a popravdě raději si teď připlatím. Četl jsem nějaké diskuze ohledně značky Metzeler a lidi si je docela chválí, tak jsem našel novou řadu Z8, viz toto pneu, máte s ním někdo zkušenost? Nehodlám to honit nikde na okruhu, jsem spíše cestovně založený. Děkuji mockrát.
Díky za rady, rozhodně se necítím jako jeden ze sta, ale myslím že na mokrém povrchu pozná rozdíl i méně zkušenější jezdec. Jak jsem psal motorku nějak neproháním ale mám rád dlouhé vyjížďky a řekněme při 7 hodinové jízdě v dešti na pneumatice které nevěříte na 100% to není žádný med. Zkusím ty Metzelery asi, nenašel jsem snad jediný negativní názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.