Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nové pneu

Od: bomberman odpovědí: 3 změna:

Ahoj lidi, jsem vlastníkem Honda CB 1000R, sháním novou pneu konkrétně 180/55/17 a zadní 120/70/17. Doposud jsem jezdil na nejlevnějších continentalech, chtěl jsem tenkrát ušetřit no a popravdě raději si teď připlatím. Četl jsem nějaké diskuze ohledně značky Metzeler a lidi si je docela chválí, tak jsem našel novou řadu Z8, viz toto pneu, máte s ním někdo zkušenost? Nehodlám to honit nikde na okruhu, jsem spíše cestovně založený. Děkuji mockrát.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No zkuste počíst tady motorkari.cz/... jsem stama okopčil *palec*kdo za to netahá-řeší gumy.kdo tahá-tak řeší podvozek.můj názor je,že v dnešní době nejde koupit špatnou gumu-samozřejmě v dané kategorii.prostě stačí koupit jakoukoli sportovně cestovní gumu kvalitní značky a ty guma prostě fungovat bude...a až jezdec dosáhne takových kvalit,že pozná rozdíl mezi jednotlivými značkami(řekněme jeden ze sta),tak si pak může vybrat tu pravou,podle toho,jaké chování gumy preferuje...a nebude se ptát na fóru... Více na: motorkari.cz/... © Motorkari.cz

mzxy*
hodnocení

0x
Metzeller feel free a pirelli diablopouzivam na maxi skutrech a jsou to nejlepsi pneu, continental je bida, na mokru mi pri popojizdeni ve meste a pribrzdovani neustale ujizdi predni kolo pri popojizdeni ve meste, ve 120 se na nich bojim. Osobne doporucuji cestovnesportovni metzelerku, pirelky jsou mekci a vydrzi o neco mene, ale drzi stopu.
doplněno 24.08.15 09:15: Asi budu jednim ze sta, prestoze ten pocit jistoty pri prejezdu zatacky na metzelerkach ve srovnani s continentalkou musi poznat i uplny zacatecnik.Navic resim gumy i podvozek, tlumice i loziska v krku rizeni soucasne s pneu.

bomberman
hodnocení

Díky za rady, rozhodně se necítím jako jeden ze sta, ale myslím že na mokrém povrchu pozná rozdíl i méně zkušenější jezdec. Jak jsem psal motorku nějak neproháním ale mám rád dlouhé vyjížďky a řekněme při 7 hodinové jízdě v dešti na pneumatice které nevěříte na 100% to není žádný med. Zkusím ty Metzelery asi, nenašel jsem snad jediný negativní názor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]