Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenosti s plněním pojišťovny Uniqa? Zkušenosti jakékoli, dobré, špatné. Zajímalo by mě, zda pojišťovna plní nebo dělá problémy a do plnění se jí nechce. Prosím také o doporučení, jakou máte zkušenost třeba s jinou, vaší, pojišťovnou. Potřebuji uzavřít povinné ručení i havarijko a pořád nevím, u které pojišťovny, zatím pro mě nejvýhodnější nabídku má právě ta Uniqa, ale... chtěla bych vědět, jak se chová, když přijde na nehodu aj. Děkuji moc za odpovědi!
Zdarec
Přímo s uniqou mám dobrý skušenosti.
Mám u nich urazové pojištění a vyvrknul jsem si kotník,peníze mi poslali dřív než socialka nemocenskou.
Na začátku pojistné udalosti jsem jim poslal vyplněnej dotazník,a když se to zahojilo tak ještě zprávu od daktariho. a za tejden jsem měl dukáty doma.bez nějakýho volání a kroucení..Bylo to 6500.-doma jsem byl 14dní
Nevim jak pov.ručení nebo havarijního.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.