Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s pojišťovnou Uniqa a jinými poj

Od: alenkaaa odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, máte někdo prosím zkušenosti s plněním pojišťovny Uniqa? Zkušenosti jakékoli, dobré, špatné. Zajímalo by mě, zda pojišťovna plní nebo dělá problémy a do plnění se jí nechce. Prosím také o doporučení, jakou máte zkušenost třeba s jinou, vaší, pojišťovnou. Potřebuji uzavřít povinné ručení i havarijko a pořád nevím, u které pojišťovny, zatím pro mě nejvýhodnější nabídku má právě ta Uniqa, ale... chtěla bych vědět, jak se chová, když přijde na nehodu aj. Děkuji moc za odpovědi!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

1x

Všechny banky a pojišťovny jsou zloději - to říkával múj děda i otec a měli pravdu.Všechny jsou prašť jak uhoď, si nevybereš.Já beru vždy tu nejlevnější, plnění jsem zatím neměl.

mot
hodnocení

0x
Co vim tak uniqa je sice levna,ale pak samozrejme dela problemy pri vyplaceni pojistky.
Jinak allianz se chlubi,ze neuplatnuji amortizaci,realne zkusenosti nastesti jeste nemam...

parazit
hodnocení

0x

Zdarec

Přímo s uniqou mám dobrý skušenosti.

Mám u nich urazové pojištění a vyvrknul jsem si kotník,peníze mi poslali dřív než socialka nemocenskou.

Na začátku pojistné udalosti jsem jim poslal vyplněnej dotazník,a když se to zahojilo tak ještě zprávu od daktariho. a za tejden jsem měl dukáty doma.bez nějakýho volání a kroucení..Bylo to 6500.-doma jsem byl 14dní

Nevim jak pov.ručení nebo havarijního.

kovpal71
hodnocení

0x

Ja mam dobrou zkusenost do tydne zaplatily 23000kc za predni naraznik a mlhovku , podminka byla oprava u autor.

servisu, kde jsem koupil auto.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]