Nejste přihlášen/a.
Dobry den chci se zeptat co je podle vas lepsi volba bud Fabia RS 1,9 TDI a nebo Golf GTD 2,0 roky vyroby bych mel zajem tak 2007 a u fabie je to tusim posledni modelovi rok no rad by me zajimali vase nazory co je lepsi jak jizdne tak i komfortne
Golf GTD 2.0 TDI se dělal od roku 2009. Asi máš na mysli Golf páté generace s motorem 2.0 TDI PD 125 kW, ten se dělal v roce 2007.
Komfortnější je určitě Golf, Fabia má obecně horší aerodynamické odhlučnění a motor TDI 96 kW "vyniká" nepříjemným zvukem a turboefekt. Fabia má spíše malé sedačky, ve kterých vyšší člověk nemá šanci komfortně sedět a celkově je uvnitř stísněná.
Jinak pozor na stav motorů. Ten motor Golfu je znám častými problémy se vstřikovači a filtrem pevných částic, majitelé Octavií RS TDI by mohli vyprávět. Motor ve Fabii je spolehlivější. Celkově je to tak trochu loterie, hodně motorů už není v originálním stavu (čiptuning atd) a mohly trpět špatným servisem.
Dekuji za vse odpovedi.
Jak jste napsal 125kw PD ale to je prece brano jako GTD nebo ne? :O ja to teda tak videl ze i na inzeratech co lidi prodavaji auta je napsane GT nebo GTD jak kde .
Ja uz Fabii RS mel ale v golfu jsem este nejel ale co jsem videl tak videa na netu zrychleni tak se mi zda ze i pres to ze Golf ma 125kw je fabia pomerne stejna ne li rychlejsi na 0-100km/h
Chiptuning chci i ja ale je lepsi si ho nechat udelat sam nez kdyz uz tam je to je pravda . Nemuzu vedet kdo to delal jim a jakej byl servis. No kazdopadne jako pokud se tomu neda rict GTD tak to si asi este rozmyslim :D chci proste neco v sportovni verzi.
Diky . Nemate skype nebo neco kde by sme mohli pokecat o auitech vic?
Rs jsem mel ale musel jsem ji prodat . A premyslel jsem ze bych si koupil znovu ale proste Rs je takova chuda ve vybave a komfortu . Ale zase svizna byla to jo i stema 96 Kw jela dobre Ale jak tak brousim po autech na netu tak jsem prave nasel tohoto golfa tak jsem zacal o nem dost uvazovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.