Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia pick up změna motoru 1.9D na 1.9tdi

Od: jyri* odpovědí: 8 změna:

dobrý den chtěl bych se zeptat mám v plánu do felicie pick upa dát motor 1.9tdi 66kw z golfa3 chtěl jsem se zeptat jak je to z papírama dá se to nějak papírově udělat pickupa mám koplet po renovaci kastlea podvozku jen ten motor chci dát jinej šlo by to nějak udělat papírově? díky předem za odpověd

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumid
hodnocení

0x

Nejde to. Dokonce tam nejde papírově dát 1.3MPi i když se tento motor dával také. Nepovolená přestavba a zásah do emisního systému. Je to na hlavu, ale je to tak. Leda výměna kastle a přenesení VIN, ale cizí motor TDi vůbec papírově nepůjde a na STK nikdy neuděláte evidenčku.

hodnocení

0x
Legalne to nepujde.

jmhad*
hodnocení

0x

z praxe - chtěl jsem do Favorita dát místo klasického s karburátorem dát jednobodovou stříkačku. Nešlo - údajně na přání výrobce Škoda . Sice jsem to udělal,ale před technickou jsem tam musel nacpat karburátor a rozdělovač.

vernon
Jasně, na STK jsou úplně slepí, že nepoznají 1.3BMM s naroubovaným karbecem...
gumid

oni si napíšou do pc vin a dle toho zjistí motor a neprojdou emise (budou lepší nebo horší - karbec - bmm).

vše jen pc a vin, blbí ovšem jsou

hodnocení

0x
Legalně to nejde ale máš li dobrè známe na stk a emisích tak je to jen tvúj boj jak to uďěláš osobně o pár takovejch feldách vim a normálně stim jezděj
doplněno 20.08.15 10:39: Nebo sou na netu návody jak tvúj motor překopat a přidat torbo

mzxy*
hodnocení

0x
Jako individualni vyrobu ne, protoze nesplnite normu euro 6, jsko prestvavbu ne, protoze s tim skodovka jako drzitel homologace nesouhlasi, pokud to technik na stk pusti, je jeho riziko, v nemecku by zs to mel dozivotni zakaz cinnosti

hodnocení

0x

vím že tam jde dát turbo a čerpadlo z G2.. to je asi cesta nejmenšího zla..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma felicia 1.9d

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]