Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidičky, prosím radu o odborníka, protože už nevím co mám dělat. Koupil jsem si v bazaru škodu octavii z Německa doveženou ato s tažným zařízením, které není zapsáno v německém techničáku. Toto tažné zařízení mi zapsali na evidenčce do protokolu s tzv. káčkovým razítkem. To ale úředníkovi na odboru dopravy nestačilo a chce po mě číslo ze štítku na tažném zařízení, jinak že mi české papíry nevystaví ani značky a že jinak TZ musím odmontovat!. A nebo ať mu to vyfotíme z toho TZ, že mu fotka stačí.Ale na tomto 14 let starém TZ už žádný štítek není a nemám ani typový list, ten je asi už dávno v kelu. Tak sem jel znovu na evidenčku ,kde mi jeden technik řekl ať vyfotím tento štítek na jiném TZ na stejně barevné octavii. Auto jsem si koupil proto, že tažné zařízení potřebuji a teď ho mám odmontovat? To snad ne!Díky za radu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.