Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tuk vyteklý do sedačky

Od: honza333® odpovědí: 2 změna:

Na dovolené jsem měl v autě v tašce na sedadle jelení lůj, v těch vedrech se roztekl a nacucnul se do potahu i samotné sedačky. Jak to dostat hlavně z té sedačky?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Většina autosedaček se dá s trochou úsilí rozložit na prvočinitele. Pak by se dala pěna a potah opatrně na nízkou teplotu vyprat v pračce. Klasické mokré čištění tepovací hlavicí podle mě na tuk hluboko zateklý do struktury sedáku stačit nebude. Jestli se jedná o starší auto tak by nejspíš bylo jednodušší sehnat sedadlo z vrakáče.
hodnocení

Díky za radu, v první chvíli jsem moc nevěřil, že to rozebrat půjde. Je to Š Forman. Ale bylo to úplně snadné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]