Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo podobnou zkušenost případně v čem může být problém. Jsem asi měsíc a půl majitelem nové Škody Fabia III Combi 1.2TSI 66kw, najeto mám asi 1600 km, motor si zajíždím hezky podle sebe, takže žádné honění, podtáčení a podobně. Dnes jsem si při jízdě s vypnutým rádiem všiml, že asi od druhého rychlostního stupně a při více než 1500 otáček se začne ozývat takový drnčivý nebo spíš cinkavý zvuk a se zvyšujícími se otáčkami se mírně zesiluje. Dříve jsem si ničeho podobného nevšiml, tentokrát jsem to ale nemohl přeslechnout. Odkud zvuk jde se mě nepodařilo odhadnout, s otevřeným oknem nic moc slyšet nejde a na volnoběh si motor jen tiše přede.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.