Nejste přihlášen/a.
Zjistila jsem,že mi začalo ve čtvrtek při jízdě auto klepat.Je pravda,že jezdím jen ve městě,takže to nepoznám jinak na delší trasy nejezdím.Myslíte,že jsou to ventily a tím pádem konec s autem.?
Jiné si už asi nekoupím,jezdím s ním na rehabilitaci se zády a tak se ptám,sama si poradit nedovedu..Mohlo by to být tím,že mi opelácký servis dal špatný ojel při vyměňování a dokonce se mi k tomu i přiznal,ale jako reklamaci mi neuznal?
Zkus to líp specifikovat,jaké je to přesně auto a líp kdy a při jakém jízdním režimu to dělá. Špatný olej může způsobit klepání hydroštelů pokud je auto má.
Jinak klepání motoru může být i velmi nebezpečné,každá příručka pro automechaniky píše,duté klepání zhusta doprovázené poklesem tlaku oleje(svítí nebo problikává kontrolka oleje),značí velmi vážné poškození buď klikového nebo ojničního ložiska,při kterém hrozí totální a neopravitelná destrukce motoru..klepání je na volnoběh velmi hlasité,ale postupně se ztrácí v hluku motoru při zvýšení otáček
Ostré klepání značí problém s ventily nebo právě ty hydroštely,závada může být taktéž nebezpečná,může se třeba přidřít ventil a následně dojít až k potkání ventilu s válcem
Takové jakoby mlaskavé klepání značí nadměrnou vůli na klikovém mechanizmu,tahle závada není bezprostředně nebezpečná,ale značí že motor už má svoje nejlepší dávno za sebou
A pozor nemusí klepat jen motor,třeba na felicii častá závada je to že klepe na volnoběh převodovka(vymlácené synchrony na 5 stupni)a neznalý člověk který neví že to není nebezpečná závada by taky panikařil že se mu rozsype motor,rovněž může klepat i příslušenství motoru,alternátor,vodní pumpa,nějaká kladka,nebo třeba i v samotném uložení motoru
Obávám se že to nikdo takhle přes internet nezjistí,najdi nějakého solidního mechanika,ne autorizovaný opel servis kde tě stáhnou z kůže a ten se na to podívá,může to být banalita za pár korun ale stejně tak i konec motoru
Dnes jsem byla v servisu a automechanik říkal,že to vidí,že je uvolněno spojení mezi součástí motoru (přesné znění jsem zapomněla) ale,že by to chtělo rozebrání celého motoru a na to tam nejsou zařízeni,prý se mám obrátit na víc vybavený servis. Pak mi nabídl výměnu oleje,myslíte,že to má cenu?
Zítra má jet pouhých 20 km tam zpět,tak se ptám,jestli s tím mám vůbec vyjet.
Popsal jste to velmi dětailně a vidím to tak,že to klepe při nastartování a nízkých otáčkách,takže s tím nemám jezdit?
Jestli tou uvolněnou součástí myslel setrvačník tak bych nikam nejezdil. A pokud je to ono nemusí se rozdělávat motor,oddělí se převodovka a přitáhne se.
Výměnu oleje udělat až po opravě
Ak sa ponukli vymeniť olej tak si ho dajte vymeniť a popritom nech vám spravia diagnostiku motora.Kédže nepíšete o aký typ auta sa jedná.tak pri benzínovom môže byť vadný snímač klepania motora a tým aj nepresné nastavovanie predzápalu a tým dochádza ku klepaniu motora,aj to je jedná možná závada.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.