Nejste přihlášen/a.
Zdravím, koupil jsem babetu. Vyměnil jsem ložiska,gufera,svíčku,těsnění,pístní kroužky a ještě jsem pročistil karburátor(ani nebylo co čistit) a hladina nebyla nastavená tak jak by měla. Tak jsem ji nastavil ohnutím plováku a od té doby se dusí po přidání. Ještě před tím, než sem krburátor rozdělal, šla perfektně do otáček. Když přicpu sání, tak se vytočí tzn.že tam jde moc vzduchu. Mám chuť ten karburátor hodit do popelnice. Nějaké rady? Díky
Ještě dodám hlava dotažená.
Zásada je hledat závadu v tom, na co jsem sahal jako poslední. V daném případě hladina - resp. přihnutí plováku. Že je nízká svědčí i to, že když se přiškrtí sání vzduchu, jde normálně
stačí chvilku googlit nebo na fichltkrámku najít odkaz na fórum s přesným návodem na výrobu přípravku k seřizováni karburátoru Babety
osobně doporučuji koupit karburátor dellorto, má jen jeden šroubek kterým se regulují otáčky, dá se sehnat komplet i s filtrem sání asi za 800,- Kč...babeta s ním jede o hodne líp než s puvodním, ten puvodní pokud je kompletní bez problému prodáte na aukru nebo na bazosi
Karburátor potřebuje seřídit. Levnější je zavést to do servisu.
doplněno 18.08.15 15:35:Máte nějaký příjem? Plat, výdělek ze živnosti... - kolik by stál čas strávený na opakovaném nastavování plováku? Servis vám to dá za půl hodiny dokupy - 200,-?
Místo toho budeme radit možnosti přes internet a vy si časem jehlu ulomíte, plovák zničíte, .. a pojedete do servisu
doplněno 18.08.15 16:42:ok, chápu, dejte pak vědět - za cenu šrotu to koupím
Hrabu se v tom, protože mě to baví. Nechci to dát do servisu, aby to tam nechali jenom 2 tejdny odležet. Ještě to zkusím a když tak koupím dellorto a tento hodím do starýho železa.
Hrabu se v tom, protože mě to baví. Nechci to dát do servisu, aby to tam nechali jenom 2 tejdny odležet. Ještě to zkusím a když tak koupím dellorto a tento hodím do starýho železa.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.