Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít víko od nádrže bez klíčků

Od: anda00555 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den , prosím vás ztratila jsem poslední klíče u auta (favorit) všechno jsem vyřešila ,ale netuším jak otevřít víko od nádrže ,abych mohla natankovat ... poradíte?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

3x

Víčko je ze dvou kusů,pro otevření se oba díly klíčem pevně propojí a celek jde vyšroubovat.Při ztrátě klíčku stačí vyvrtat malou dirku skrz obě části a kolíčkem,šroubkem nebo hřebíkem spojit.Víčko tím jde i dále používat.Když se hřebík vytáhne,je nádrž zajištěná,když se zastrčí,může se tankovat-.

hodnocení

0x
Bud ten zámek na víku odvrtat a pak sehnat jiny viko nebo sem to jednou na hrubo vyloupl širšim plochym šroubovákem dal sem si pod nej hadr abych si nepoškodil lak
ted mi napada taky by šla použít pistolová pájka - je to plast tak by to šlo v oblasti zámku roztavit a pak opět šroubovákem vyloupnout
Nebo najdete zámečnictví a ti vám to za poplatek otevřou
fiser22*

Též jsem měl Favorita, stala se mi podobná příhoda, a víko jde relativně snadno vyloupnout širším plochým šroubovákem jak radí rádce přede mnou

gumid
hodnocení

0x

nebo pod sedačkou je servisní deklík a tam je otvor do nádrže. Stačí vytáhnout plovák po odpojení hadic. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak natankovat

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]