Zdravim.Přemyšlím o koupi w212 2010 ale ma velky najezd - 450.000kmCo byste na to řekli? Určitě ten motor bude chtit nějakou opravu a co tak by to mohlo chtit? Co se běžně děla s takovym najezdem?A prosim celkově o nějake rady a doporučení...Rozumim, že to bude chtit investice, s tim počitam.
Kdyz bylo o nej starano tak jeste vydrzi , opravy urcite nake budou. Hlavni je ale kastle a mechanika auta. Loziska , tlumice napravy. Ale ja bych do neho nesel
mzxy*
ja bych nesel do nove škodovky, tam odejde lozisko nebo spojka jeste v zaruce, když neco vydrželo 400 tisíc, je jasne že je to kvalitní
nechte auto prohlédnou včetně připojení na diagnostiku v odbornem servisu a pak se podle stavu voyidla mechanik vyjádří, nevím co tadz chcete slzšet o autu o kterém nikdo nic neví...
pokud si o koupíte tady na bazosi bude to dovezené z nemecka, původne to byl taxík, bylo to bourané a špatne opravené a pak stočené o 300 tis, km, takže budete měnit celý motor,. nápravy a převodovku která se brzy šprajcne
pokud je to z itálie bude tam původní olej, navíc bude chybět asi litr a čeká vás to samé...výměna motoru
pokud bylo auto pečlive servisovano a jeydil s tím človek tak je v naprostém pořádku a není se čeho obávat
Což tohle všechno vim a už tohle zdaleka neni první auto. Mě spiše zajima co standartně odchazi (jake poruchy se objevuji) s timto najezdem? Stejně jak při 150.000 se musi vyměnit to a to (protože obvykle to odejde) atd...
mfkd
ale vzhledem k tomu, že je to mercedes, bude to asi shnilé, ne?
Pokud bylo o auto pečováno,tak vydrží ještě dvojnásobek,ovšem zase při patřičné péči.Motor v Peu 405 měl nalítáno kolem milionu km,teda dle mechanika a většina lidí mi nevěřilaSloužil dokud jsem jej svým špatným rozhodnutím nezrušil!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.