Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia uhlíky alternátoru - počet

Od: ykyllldlllz odpovědí: 7 změna:
ahoj lidi, zítra mám mechanikovi koupit uhlíky na altík (felicia 1.3) a nevím kolik jich mám koupit :D děkuji za radu :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Záleží na tom, jak je šikovný a kolik altíků bude dělat :). Normálnímu člověku stačí 2 ks na jeden altík.

doplněno 15.08.15 06:56:

Uhlík alternátoru/...

Auto Kelly neuvádí rozměr, zato je má skladem skoro všude.

hodnocení

1x

Asi myslíte na regulátor tak to opravdu dva ale jelikož jeden stojí cca 20kč a nevím kde je budete zhánět a jestli zeženete stejný rozměr(bude se muset brousit přepájet...)tak nevím jestli by nevyšlo levnějc koupit celý nový cca100-150kč,který si vyměníte sám(dva šroubky) skodashop.cz/...

martinhajek*
hodnocení

1x

Vyměníš uhlík, posere se regler...

fik

Mám stejný názor,u feldy to není žádná pálka,do 200 kč,pracně přeletuje uhlíky a vysype se regulátor. Koupit celý regler,vyměnit kus za kus a hotovka,no problem. Tady prej docela vydrží i ty čínský,ale nemám to ověřený

remisak*
hodnocení

0x

A nebo koupit celí alternátor

fik

Pokud funguje,nemá vůli na ložiskách není důvod,regulátor stojí do 200 kč

vernon
Ne, celý regulátor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]