Nejste přihlášen/a.
Dobrý de. Máte někdo zkušenosti s ocranou proti průvanu,je to plexi co se dává na okno.( Nevím jak se to správně jmenuje.) J e to funkční? Děkuji.
Tak Hejkálku a Nickysi-to jste asi jediní!?
osobně ty co jsem měl na ibize-hlučnější bylo jen otevřené okno bez ofuků než otevřené okno s ofuky a daleko hlučnější je šíbr!
Já mám ofuky na starém autě, nebyla v něm funkční klíma, tak jsem si koupila ty ofuky. Bylo to super třeba i v zimě, nebo v dešti, kdy se mlží okno a není možné na něj zapnout klimu, stačilo pootevřit trochu okna, dovnitř nefučelo a rosa ze skla šla rychle dolů.
Funguje to ale jen když okno otevřete těsně po velikost ofuku, ne úplně dokořán
V létě jsem k tomu používala otevřený šíbr, protáhlo to horký vzduch rychle ven.
Tak tuhle "vychytávku" bych snad i zakázal. Jednou jsem to koupil a do 24. hodin byly v popelnici. Měl jsem totiž pocit, že mi zbytečně omezují výhled přes sloupek. Je přes to vidět, ale všechno je to jakoby v akváriu. Abych někde navečer přehlíd třeba chodce, za to mi ten krám opravdu nestojí.
Ahoj. Tak, na Favoritovi jsem to měl a jak skončil, tak jsem to hned za asi 450 Kč koupil i na Feldu. Jsem s nimi spokojený a nemá to chybu. Spolu se střešním oknem, je to takřka dokonalé. Klima by se taky hodila.
doplněno 15.08.15 19:58:U Tilera z Loužnice jsem si koupil na přední blatníky i ,,okrasné lemy,, .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.