Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Ráda bych nějaký čistič na auto, malý, lehký, levný. Využila bych jej na praní koberečků a ušetřila si kolena. Koukala jsem na tento, co říkáte?
doplněno 14.08.15 13:21:Ještě bych otázku upřesnila, víte o čističi, který bere vodu z jiného zdroje, třeba ze sudu?
Pokud jen z vodovodu, musí být zvláštní kohoutek? Moc děkuji za upřesnění.
To co jste vybrala je jen takové šidítko... maximální tlak 100bar, takže pracovní bude někde kolem 60bar a to je málo.
Vydražte si na aukru toto a nebudete litovat.
Na Aukru nejsem registrovaná a už se o to snaží 5 kupců, ale jinak moc děkuji.
doplněno 14.08.15 13:23:Mně nevadí, že nemá silný tlak, alespoň udržím hadici v ruce a na malé koberečky mi stačí i slabší.
Na tom Aukru je obdoba Parkside z Lidlu a ne nějaké letadlo. Když už, tak Karcher. Ale tlak 100 bar na mytí auta stačí. Jestliže si ta paní koupí tlakovou myčku s tlakem 150 bar (např.), tak jak znám ženy, přiblíží se na 1 cm od laku a tak vysoký tlak barvu jednoduše serve. A to jsem viděl na vlastní oči.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.