Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto s lůžkovou úpravou

Od: rebeka* odpovědí: 13 změna:

Máte někdo typ na auto, které se dá jednoduše /sklopením sedadel/ přeměmit na lůžko. Pouze na příležitostné přespání. Kdysi jsme měli Škoda 105 a to šlo rychle předělat na rovné lůžko bez hrbolů. Máme Ford Fokus a to nelze. Díky za typ.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumid
hodnocení

1x

VW Transporter a máte manželskou postel :)

solenza*
13.08.15 19:52

Moje řeč. *palec*

Auto s lůžkovou úpravou
gumid
13.08.15 23:38

krásnej! *palec*

solenza*

Díky. Nedávno jsem u Transportera dělal nástřik podvozku a vysktříkání dutin. Tak doufám, že mi ješte bude nějakou dobu sloužit. Teďka pro změnu zase repasuju Favorita. Mám tam dočasně opravenou podlahu a chtěl bych to lépe vyvařit. Fotky budu ješte průběžně přidávat.

hodnocení

1x

No já měl 120 a nic moc.Poté koupil starého mondea a tam se děli věci:-D a noví také vypadá pěkně

Auto s lůžkovou úpravou #2

jjj
hodnocení

0x

Kupte si Ford Taunus nebo Ford Capri, u těch to jde.

hodnocení

0x
Mam kombajna jedničkovou oktávku a tam to de taky

hodnocení

0x

Nepřekonatelné byly Škoda 1000 MB a 100. Jen bylo potřeba pod koberečkem mít stranový klíč 13-17 *hi*

hodnocení

0x

Ak v aute nemáte aj tretiu radu sedadiel,tak na prespanie je vhodné VW Sharan,Ford Galaxy,Seat Alhambra,dokonca vybratie sedačky je otázka pár sekúnd bez použitia kľúčov.Posklápať sa dajú do roviny aj u Opla Zafíra.

hubas*

Defakto každý kombík se zadními sedadly sklopitelnými do roviny s kufrem. Je z čeho vybírat.

rebeka*
hodnocení

Moc děkuji za typy.

asd1
hodnocení

0x

Focus nelze? MK1 kombík má po sklopení zadních sedaček rovnou plochu 170 x 110 cm, na spaní naprosto v pohodě... Prakticky stejné jako to Mondeo na fotce...

hodnocení

0x

renault twingo - spát se tam dá bez potíží

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]