Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kupuju si auto na dojíždění do prace s malou spotřebou a narazil jsem na tento inzerát aaaauto.cz/...
Podle najetych km se prakticky jedna o stav nového vozu za super cenu. Stáčí se v "ackach"tachometry? Auto vypada fakt pěkně. Přemýšlím, ze bych tam zajel. Co myslíte? Nechci se nechat napálit.
Dělám v AAA auto a tachometry se tam v žádném případě nestáčí! Otázka jestli to udělá někdo jiný, před prodejem nebo na popud prodejců... Z vlastní zkušenosti např. Oktávky které prodáváme mají jen málokdy najeto přes 200tkm.. At uz jde o 1 nebo 2 generaci, takže v tom něco bude..
Osobně bych nedoporučil kupovat ojetá a starší auta z bazarů.. Raději od soukromníka.. Vždycky to vyjde mnohem levněji a samozrejme je vhodné vzít někoho, kdo autum rozumí..
Určitě budou dva tábory. Ti, co nakoupili a jsou nespokojení a ti, co nakoupili k plné spokojenosti. Mám známého, který patří do té druhé spokojenosti a to u Áček nenakupoval poprvé. Takže se mu koupě tam osvědčila. Určitě to chce dobře auto prohlédnout, nejlépe s někým, kdo tomu rozumí a věřím, že když vyberete, že budete spokojeni.
Omleto už n krát. Je v podstatě fuk, od koho se auto kupuje. Najdte kopu spokojených, co nakoupili v AAA (koupila tam i dcera Pontiac a nestěžovala si), ESA a jiných bazarech a pak ty, co koupili od občana a zplakali.
Prohlédnout řádně, nechat prohlédnout, prověřit. Nebýt puťka. Už někdo žaloval AAA za stáčení tacho?
Na krátký cesty do práce dobrý. Na litrovej motor 50kw to i ve dvou pojede hezky. V tomhle autobazaru asi taky koupím něco podobnýho. Na vesnici je jedno auto málo.
Tohle magické zaklínadlo "stav tachometru"... Kupujte auto podle technického stavu a ne podle stavu tachometru. Já osobně, pokud bych kupoval v bazoši, tak auto s najetýma aspoň 200 tis. Navíc, auto po dědulovi, kterej najede 2500 ročně může být paradoxně v horším stavu, než se většinou předpokládá. Dědek asi moc vyježděnej nebude a podle toho mohlo autí dost trpět třeba...
Prý je u nás skoro každé auto stočené Hnus k zblití
V aaa bych nekoupila ani žárovky do auta Navíc to co inzerují, mnohdy ani nemají. Na netu se to recenzema na ně jen hemží.
Důkaz k tomu tvrzení je? Kolik aut jste tam zlatokopko koupila a kolik případů jste dala k soudu?
K soudu za co? u nás stáčení není trestné u nás je to v podstatě běžná obchodní praktika
Ale kdepak, já bych řekl že se jedná o klamání kupujícího, je to vlastně podvod a jako takový určitě ne státem povolený.
Klamání spotřebile to je, ale za to je malá pokutka, jako trestný čin podvodu je to v podstatě neprokazatelné, tam je potřeba prokázat úmysl, a hlavně ho prokázat tomu, co to stočil. Vždyť na internetu se běžně dá najít inzerce ve stylu "stočím tachometr".
Netvrdím, že to stáčí aaa, já jen psala, že bych si u nich nic nekoupila.
Mýlíte se, kolik stáčení tacho jste oznámila? Máte důkaz? Jinak kecáááte, osočujete a držte ...!
doplněno 15.08.15 00:00:Zlatokopka kecááá a nemá důůkaz!
Dobře máte pravdu, ždné auto u nás není stočené, a pokud náhodou je, tak vždy za to byl někdo odsouzen.
Jste spokojen s takovouhle odpovědí? Bych vás nerada měla na svědomí
Když si to auto připojíte na kabel, tak v některých jednotkách se dá najít jinej stav km, než máte na palubovce, jenže tím nedokážete, kdo to stočil, a už vůbec ne, pokud to šlo přes bazary a je tam více majitelů.
Nejde to najít každým kabelem, musíte k tom mít speciální program, ale ani ten viníka nenajde, ani to nebude klámání, pač nedokážete, že to stočil ten co vám auto prodal.
Zzzlatokopko -je trestné,ale téměř nikdo to neprokáže /je to téměř nedokázatelné/ a již vůbec ne proti týmu právníků ve velkých bazarech!
doplněno 17.08.15 19:53:kabel je vám hov... platný ne každý jouda co má kabel a kněmu taky PC a ktomu i program-diagnostiku toto dokáže vyčíst!Mnohdy to nedokáží ani v autor.servisech!
doplněno 17.08.15 19:57:Morricone-když jsi řekl A tak řekni i B!
Pokud víš co chceš koupit a nenecháš se ukecat, víš co na chtěném autíčku zkoumat-potom ano máš pravdu!Jenže v Bazarech spoléhají na to,že když jsi tam tak koupíš a navíc na klasiku-českou povahu_Já znám vše,kdo mne může o...?Na co ssebou mechanika!Pak se tito "znalciů diví že nedojeli s aute domů-protože při koupi nezkontrolovali,neprověřil a mnohdy si auto ani důkladně neprohglédli!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.