Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě vozu aaa

Od: martinsedlak odpovědí: 29 změna:

Dobrý den, kupuju si auto na dojíždění do prace s malou spotřebou a narazil jsem na tento inzerát aaaauto.cz/...

Podle najetych km se prakticky jedna o stav nového vozu za super cenu. Stáčí se v "ackach"tachometry? Auto vypada fakt pěkně. Přemýšlím, ze bych tam zajel. Co myslíte? Nechci se nechat napálit.

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

morricone
hodnocení

4x

S AAA mám bohatou a dobrou zkušenost, za mne mohu jen doporučit. Maximální spokojenost v áčkách zatím ze všech autobazarů kde jsem měl tu čest být. Výběr/garance/záruky.

au1
hodnocení

1x
U aaa jsou trosku jiny praktiky, proctete internet. Jde o to, ze inzerovany vozidlo vetsinou neni na pobocce, kam chcete jit, a musite slozit nejakou zalohu (2000kc) aby vam ho privezli. Ty uz pravdepodobne neuvidite. Co nasleduje pak je ve hvezdach, auto muze byt v zoufalym stavu, nemusi mit vybavu jakou ma inzerovanou, a podobne "drobnosti". Muze byt ale taky vse naprosto v poradku, coz bych vam pral, ale neverim tomu :)

luksov*
hodnocení

1x

Dělám v AAA auto a tachometry se tam v žádném případě nestáčí! Otázka jestli to udělá někdo jiný, před prodejem nebo na popud prodejců... Z vlastní zkušenosti např. Oktávky které prodáváme mají jen málokdy najeto přes 200tkm.. At uz jde o 1 nebo 2 generaci, takže v tom něco bude..

Osobně bych nedoporučil kupovat ojetá a starší auta z bazarů.. Raději od soukromníka.. Vždycky to vyjde mnohem levněji a samozrejme je vhodné vzít někoho, kdo autum rozumí..

Aha, takže v áčkách autům nerozumí, jo? Oktávka pod 200 tkm ještě existuje? To je teda krmení...

david*

Jistě jednu máme doma najeto 85 tisíc ročník 2000 :)

pro rejpaly máme ji od novoty.

mammulla
hodnocení

1x

Určitě budou dva tábory. Ti, co nakoupili a jsou nespokojení a ti, co nakoupili k plné spokojenosti. Mám známého, který patří do té druhé spokojenosti a to u Áček nenakupoval poprvé. Takže se mu koupě tam osvědčila. Určitě to chce dobře auto prohlédnout, nejlépe s někým, kdo tomu rozumí a věřím, že když vyberete, že budete spokojeni.

buss
hodnocení

0x

Omleto už n krát. Je v podstatě fuk, od koho se auto kupuje. Najdte kopu spokojených, co nakoupili v AAA (koupila tam i dcera Pontiac a nestěžovala si), ESA a jiných bazarech a pak ty, co koupili od občana a zplakali.
Prohlédnout řádně, nechat prohlédnout, prověřit. Nebýt puťka. Už někdo žaloval AAA za stáčení tacho?

ivosek1

Na krátký cesty do práce dobrý. Na litrovej motor 50kw to i ve dvou pojede hezky. V tomhle autobazaru asi taky koupím něco podobnýho. Na vesnici je jedno auto málo.

sunset*

Kolega koupil u AAA Fiat Marea asi 13 let starý s ujetýma 115 tis. Pod sedadlem našel smlouvu s bývalým majitelem, kde bylo ujeto 245 tisíc... Bohužel se na to vykašlal:(

hodnocení

0x

Tohle magické zaklínadlo "stav tachometru"... Kupujte auto podle technického stavu a ne podle stavu tachometru. Já osobně, pokud bych kupoval v bazoši, tak auto s najetýma aspoň 200 tis. Navíc, auto po dědulovi, kterej najede 2500 ročně může být paradoxně v horším stavu, než se většinou předpokládá. Dědek asi moc vyježděnej nebude a podle toho mohlo autí dost trpět třeba...

hubas*

Jsou to dvě odlišné věci. Stav tachometru vs. počet najetých kilometrů! Pochopitelně se s oblibou používá to první...

mzxy*
hodnocení

0x

já to koupil v německu pro dceru za 1790 éček , v sezoně, kdyby to bylo v zimě měl bych slevu, se skutečným stavem tachometru 130 tisíc, bez legend, lží překupníků a faktur, které po dobu 30 dnů "nahrazují technický průkaz", s pečlivě vyplněnou servisní knížkou a sadou malých zimních kol

hodnocení

0x

Má to servisku, a jestli je řádně vyplněná, tak by kilometry nemělo byt takový problém prověřit. I když zfalšovat se dá teď všecho. Já osobně kupoval v áčkach tři auta,a neměl jsem žádný problém. Ale je to holt ojetina, a to je vždycky sázka do loterie.

asd1
hodnocení

0x

8 let starý miniauto za 90 tisíc? I kdyby bylo v super stavu tak je to hoooodně drahé...

Jak devadesát? Je tam něco přes šedesát tisíc, buheheé :)) I tak by to bylo drahé :)

dobry
Ernie 60 je na leasing, df 120, hotovost 90

uzjetotady
hodnocení

0x

Samozřejmě se stáčí tachometry, to ti dá rozum že by to normálně nebylo možný, to auto je jen umytý, má najeto o sto víc, privátně se takový (kompakty) dají koupit z první ruky(v ČR) za 75 000,-

Přesto se to dá vzít a ještě ti dlouho vydrží.

zzzlatokopka*
hodnocení

0x

Prý je u nás skoro každé auto stočené :( Hnus k zblití :(

V aaa bych nekoupila ani žárovky do auta :( Navíc to co inzerují, mnohdy ani nemají. Na netu se to recenzema na ně jen hemží.

buss

Důkaz k tomu tvrzení je? Kolik aut jste tam zlatokopko koupila a kolik případů jste dala k soudu?

zzzlatokopka*

K soudu za co? u nás stáčení není trestné :( u nás je to v podstatě běžná obchodní praktika :(

majsterjoe*

Ale kdepak, já bych řekl že se jedná o klamání kupujícího, je to vlastně podvod a jako takový určitě ne státem povolený.

zzzlatokopka*

Klamání spotřebile to je, ale za to je malá pokutka, jako trestný čin podvodu je to v podstatě neprokazatelné, tam je potřeba prokázat úmysl, a hlavně ho prokázat tomu, co to stočil. Vždyť na internetu se běžně dá najít inzerce ve stylu "stočím tachometr".

Netvrdím, že to stáčí aaa, já jen psala, že bych si u nich nic nekoupila.

buss

Mýlíte se, kolik stáčení tacho jste oznámila? Máte důkaz? Jinak kecáááte, osočujete a držte ...!

doplněno 15.08.15 00:00:

Zlatokopka kecááá a nemá důůkaz!

zzzlatokopka*

Bacha na infartk.

zzzlatokopka*

Dobře máte pravdu, ždné auto u nás není stočené, a pokud náhodou je, tak vždy za to byl někdo odsouzen. :-D :-D :-D

Jste spokojen s takovouhle odpovědí? Bych vás nerada měla na svědomí :-D

majsterjoe*

Nikdo prece nepise ze auta nemuzou byt stocena. Ale musite mit k tomu dukaz.

zzzlatokopka*

Když si to auto připojíte na kabel, tak v některých jednotkách se dá najít jinej stav km, než máte na palubovce, jenže tím nedokážete, kdo to stočil, a už vůbec ne, pokud to šlo přes bazary a je tam více majitelů.

Nejde to najít každým kabelem, musíte k tom mít speciální program, ale ani ten viníka nenajde, ani to nebude klámání, pač nedokážete, že to stočil ten co vám auto prodal.

Zzzlatokopko -je trestné,ale téměř nikdo to neprokáže /je to téměř nedokázatelné/ a již vůbec ne proti týmu právníků ve velkých bazarech!

doplněno 17.08.15 19:53:

kabel je vám hov... platný ne každý jouda co má kabel a kněmu taky PC a ktomu i program-diagnostiku toto dokáže vyčíst!Mnohdy to nedokáží ani v autor.servisech!

doplněno 17.08.15 19:57:

Morricone-když jsi řekl A tak řekni i B!

Pokud víš co chceš koupit a nenecháš se ukecat, víš co na chtěném autíčku zkoumat-potom ano máš pravdu!Jenže v Bazarech spoléhají na to,že když jsi tam tak koupíš a navíc na klasiku-českou povahu_Já znám vše,kdo mne může o...?Na co ssebou mechanika!Pak se tito "znalciů diví že nedojeli s aute domů-protože při koupi nezkontrolovali,neprověřil a mnohdy si auto ani důkladně neprohglédli!

pardal*
hodnocení

0x

Vem s sebou někoho, kdo tomu rozumí, zajeď si auto nechat prohlédnout do servisu a uvidíš. Já mám teda auto funglovku, ale kolega si do Áček byl už pro několikáté auto a je spokojen, takže bych se toho nebál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]