Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký crossouer do 400tis. kč

Od: kmosek® odpovědí: 11 změna:

Ahoj,

jaký crossouer byste mě doporučilu?

Roční nájezd do 15000km, převážně okresky.

Hodně se mě líbí mazda cx-3 a nissan qashqai.

Dík

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rambo5*
hodnocení

1x
Mitsubishi ASX 1.6 v benzínu bezproblémova motorizace.

karel123*
hodnocení

0x

Kia sportage 399 980 kc a neni co resit.

hubas*

ASX bude za 400tis už ve výbavě INVITE. Nemá ovšem tempomat, volant stavitelný pouze výškově a loketka je fakt hnusná, jinak ovšem pěkné auto. V čem je Kia lepší?

ekr*

Ve výbavě invite je tempomat, volant stavitelný v obou směrech je a loketka je posuvná proti inform který jí má napevno.Ale je pravda že mohla být delší.

Asi si to pleteš s Lancerem, ten tempomat nemá.

hubas*

Děkuji za opravu. Máš pravdu s tím tempomatem i volantem (tím lépe pro budoucího majitele). Opravdu jsem si to spletl s Lancerem, který se mi moc líbil a za ty peníze je to myslím velmi dobrá koupě. U výbavy Inform (ASX) je ta loketka z nějaké gumy...hrůza.

karel123*
hodnocení

0x

Mitsubishi ASX INVITE zacina na 415 850 kc,ptal se po aute do 400 000 kc.

hubas*

Nemáte pravdu! Hlavně že píšete... Se podívejte na nabídku nových skladových vozidej oficiálních prodejců (kontakty na stránkách Mitsubishi) a ASX v uvedené výbavě najdete pod 400. Ostatně např. Lancer má stát ceníkových 354+14 příplatek za metalízu, ovšem prodejní cena je 349 (-19). Toť vše.

karel123*
hodnocení

0x

Kolegu nezajimal lancer,nevim proc tady resis jeho cenu.

Jinak jsem zhledl namatkou asi 6 nabidek skladovy zasob dealeru v cr a ani u jedno jsem nenasel Mitsubishi ASX 1,6 INVITE pod 400 000 kc.

A ted kdo tady pise chujoviny?

hubas*

Já koukal na nabídky VŠECH oficiálních prodejců v ČR a věřte, že tam je. No kdo je píše? Lancer byl pouze příklad, že ceny jsou u různých prodejců různé.

hubas*

Nejlevnější skladová Kia Sportage na oficiálních stránkách je za hotové za 434.900Kč,- (Leasing za 404.900Kč) . Nejlevnější skladové Mitsubishi ASX Invite na oficiálních stránkách je za hotové za 407.990Kč,- (Leasing za 389.850Kč) OK? Možná by šlo najít i levnější, chybí ovšem energie...

karel123*
hodnocení

0x

Jo jo, urcite si kolega neco vybere.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]