Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr autobaterie

Od: greenbull* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

na mojem autíčku fiat punto 1.2 rok 1997 odešla autobaterie. Díval jsem se po značce varta jelikož je to jediná značka autobaterií kterou znam. V autě jsem měl baterii 12v 55ah 450a. Vartu v tomto provedení jsem nenašel šla by použít napříkald tato baterie?

autobaterie.heureka.cz/...

Nebo byl by někdo tak hodný a doporučil mi nějakou vhodnou. Nějak se v tomto neorientuji. Děkuji za každou radu :) Hezký den všem :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Samozřejmě tam vleze a je lepší - silnější startovací proud. Dobíjení bude bez potíží. Pro kontrolu velikosti si můžete změřit tu stávající - na 99,9% to tam vleze. Dělka 207 mm Šířka 175 mm Výška 175 mm

greenbull*
hodnocení

Super děkuji!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]