Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde nakupovat pneu online

Od: kacenka1135* odpovědí: 12 změna:

Ahoj, chci se zeptat kde na internetu nakupuujete pneu a jaké máte s shopy zkusenosti? Já jsem zatím nakupovala pouze klasicky v obchodech tak vůbec nevim kam jit.. Můžete mi nejaky doporucit?

Znate tohle? www.pneumatiky.cz/

nebo tohle? www.e-pneumatiky.cz/

Děkuji za jakoukoliv radu, Káča

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kamko007*
hodnocení

2x

Pred rokom som kupoval na toppneu.cz./... Boli ešte lacnejší než nejlevnejsipneu.cz. Dodávka bezproblémová

kamiljil*
hodnocení

2x

Já jsem na svého forda kupoval www.pneumatiky.cz/... na zimu a co se dobře pamatuju, tak bylo vše ok a rychlé dodání.

nezdvorak*
hodnocení

1x

www.nejlevnejsipneu.cz

dovezou až do domu a ceny jsou opravdu nejlevnější

cucek
hodnocení

0x

Ahoj Kačenko1135 :)

osobně mám zkušenosti s pneumatiky.cz/... ... na léto jsem tam obouval mého miláčka (Fiat Panda :P) , konkrétně tohle pneumatiky.cz/... a jsem maximálně spokojen. Dodání proběhlo rychle, vše v pořádku takže můžu jen doporučit.

hodnocení

0x

Jo. U nejlevnejsipneu.cz sem taky kupoval. Druhej den byli doma. Vse naprosto bez problemu.

Hlavne, pokud si vyberete smerove pneumatiky s nesymetrickym vzorkem, tak si davejte pri prebirani, az vam je dovezou, pozor na to, aby ste nedostala ctyri stejne. V tomto pripade musi byt dve leve a dve prave.

amlim*
hodnocení

0x

Já mám zkušenosti www.kasa.cz, tam je toho víc než pneu a fungují skvěle.Hezký den*slunce*

kacenka1135*
hodnocení

Ahoj, díky všem za rady, hezky jsem to všechno nastudovala..huraaaa na nakupy :)

thedeceylan
hodnocení

0x

Ahoj Katko,

ono dost záleží na konkrétní pneu, kterou kde hledáš. Určitě bych se nebál nakupovat přes internet, je to o dost výhodnější jak v pneuservise. Já jsem kupoval letos v létě pneu na www.seznam-pneu.cz a na zimu se tam chystám opět vrátit. Ale víš jak, každý kdo někde nakoupil dobře, tak má pocit, že ten e-shop je hned nejlepší. A pokud náhodou někde kupoval něco a oni to zrovna nemají skladem, tak má hned pocit, že ten e-shop nestojí za nic.

Mne u tohoto e-shopu,který doporučuji dostala hlavně možnost objednat si pneu rovnou k nám do Pardubic do pneuservisu. Takže jsem si pneu vybral na netu, nechal poslat do jejich pneuservisu v Pardubicích a pak mi jen zavolali, kdy si mám přijet přezout. Prostě pohoda.

lipt*
hodnocení

0x

Ahoj, já v obchodech kdysi dávno pneu nakupoval (dříve Metro ve Vídni, pak Makro ČR, Kaufland atd.) Vždy problémy s kvalitou, hlučností, ikdyž se jednalo o pneu značkové. Ale nějak jsem dospěl a už řadu let kupuji pneu (a disky) v pneuservisech. (taky jsem občas koupil u Pešíčka pneu-servis.cz/....- vše u něj OK). Ale teď jen v pneuservisech v bydlišti: 1) je to levnější, 2) přezutí + vyvážení v ceně, 3) na ceně pneu a disků se dá dohodnou a pak je cena nižší, než cena internetová. A uskladnění pneu pro další sezónu v případě bydlení v paneláku je taky perfekt. Lipt

viktorsapa*
hodnocení

0x

zdravím všechny, našel jsem zajímavou soutěž se srandovním videem, mrkněte na to, vyhry jsou alu kola a různě:)

Vik

nezdvorak*
hodnocení

0x

já koupil před měsícem 4 x Barum Brilantis na nejlevnejsipneu.cz ... ušetřil jsem sice cca 900,- Kč oproti pneuservisu, ale když jsem do onoho pneuservisu přijel přezout s vlastníma pneu - moc rádi nebyli ... přezutí 200 eko likvidace 200 zinkový závaží 350 ... suma sumárum mě přezutí vyšlo cca na 800,- Kč ..kdybych ty pneu koupil rovnou v pneuservsu, měl přezutí v ceně ... takže jsem na tom vydělal cca 100,- Kč ... takže pokud nemáte známého v pneuservisu, na internetu se kupovat pneu rozhodně nevyplatí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]