Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím o radu ohledně pneumatik Kumho Radial 798 Plus jedná se o letní nebo celoroční pneu? výsledky hledání na internetu jsou různé...
Podle českých webů je to letní pneu, podle vzorku bych tipoval na celoroční. Záleží na nápisu na pneumatice. Přes internet bych tyto pneu nekupoval.
doplněno 10.08.15 11:14:Máte na boku pneu nějaký text ve smyslu M.S? níže:
nebo tam je AW? - AW = All Weather – celoroční pneumatiky
doplněno 10.08.15 11:32:pokud není uvedeno to MS nebo AW, jsou to pneu letní bez ohledu na papír... policista bude sledovat pneumatiku a její popis.
doplněno 10.08.15 11:48:např. ipneu.cz/...
na pneu je napsáno Kumho Radial 798 Plus... právě tyto pneu na autě mám a tak mám dilema zda jsou to celoroční či nikoliv... :D Právě že na stánkách výrobce jsou uváděny jako celoroční. Chtěl jsem je zaměnit za SUV celoroční pne/... ale nyní koukám nastal stejný problém... někde jsou uváděny jako letní a jinde zase celoroční
MohuVás poprosit o nalezení nějaké pneu 235/60 R18 4x4 SUV celoroční abych měl jistotu :D požadované vlastnosti min C,C
Vyšší index je v pořádku - nesmí být horší index. Byť tedy při TK jsem nezažil, aby se někdo díval dále než na "R"..
Pirelli je velmi kvalitní pneu - měl jsem ji na dvou vozech (zimní-letní) a jsou to jedny z nejlepších gum na trhu...
Děkuji právě 2 sady nechci kvůli skladování a nutnosti přezouvat nemam zase tak velký roční nájezd...
K těm pneumatikám lze použít vyšši rychlostí index? nebo je nutné dodržet přesnou specifikaci dle TP.
zalíbila se mi tato pneu... pneumatiky.cz/...
nebo pneumatiky.cz/...
Ahoj. Potřebuješ ušetřit prachy, nebo je problém jenom s místem na 4 gumy? Co máš za auto, že je tohle problém? Mnohé pneuservisy ti ty gumy na druhou sezonu i uskladní. Nebo si kup jen zimní a jezdi celoročně na nich. Policisti ti na tohle nic neřeknou. U staré vrány bych to ještě pochopil, ale u lepšího auta? ! .
Letní.
Letní směrová pneumatika KUMHO ROAD VENTURE 798 PLUS (798+) RADIAL je určena pro vozy 4x4 a SUV. Pneumatika nabízí komfortní jízdu v městském provozu i na dálnicích a nezklame ani při jízdě na nezpevněném povrchu mimo silnici. Robustní bloky s dostatečným lamelováním propůjčují pneumatice možnost použití za všech podmínek. "S" lamely zvyšují akustickou pohodu uvnitř vozu a zlepšují přenos brzdných sil na vozovku. Pro její výborné vlastnosti si jí vybral do prvovýroby např. HYUNDAI a používá ji pro model HYUNDAI SANTA FE.
Vysoká úroveň jízdní stability a jízdní komfort.Zlepšená odolnost vůči aquaplaningu.Vynikající přilnavost při akceleraci a brzdění na mokré i suché vozovky.Nízká hladina hluku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.