Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte někdo zlušenosti s Auto ESA?

Od: karlkar odpovědí: 6 změna:

Ahoj, kouili byste si auto v ESA? Podle nabídky na webu (jak jsem se přesvědčil, na prodejně ve Šterboholích stejně neměli ani auta, co jsem chtěl vidět a měli je na internetu) bych si vybral, ale zdají se mi dost podezřelé... jednak to moc nesedí, ani KM se mi zdají dost divné...

Díky

K.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Bazar jako bazar. Nespis se nechat osulit. Jako vsude jsou tsa vraky i dobre auta.

hodnocení

0x

Tak,tak,bazar jako bazar.ale osobně-když jsem sháněl svoje nynější,tak mi žádný AB nedokázal nabídnout co jsem chtěl. Raději bych si vybíral na daném autoklubu.

V mém případě na citroenech nebo peugeotech od klubmenů co jdou do novějšího modelu!

amant*
hodnocení

0x

Bohužel pouze špatnou, sice jsem k autu dostal servisní knížku ale evidentně jsem koupil stočené auto cca o 100 000km se zásahem v motoru (výbrus, atd), v ser. knížce o tom ani zmínka, zvláštní! V Auto ESA jsou lháři a podvodníci!

eso
hodnocení

0x

Mám kladnou zkušenost. Koupil jsem tam auto před 5ti lety a nemohu si stěžovat. Vždy je potřeba si auto před koupí pečlivě zkontrolovat a nedat hlavně jen na to, co vám říká daný prodejce. Musíte si udělat vlastní posudek, případně si vemte sebou někoho, kdo autům rozumí a dá se mu věřit :) Přeju hodně štěstí !

lord*
hodnocení

0x

za mě - jsou to šejdíři - auto esa fakt nebrat

papalulu
hodnocení

0x

Co vím tak měli problémy se stočenýma tachometrama a nějaký auta z dovozu co byly bourané a s pochybnýma dokladama. Zabývalo se tím i hnutí sova- svaz obchodníků s automobily. Osobně bych tam nešel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]