Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Interiér vozidla

Od: igor* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám Opla Astru a zřejmě mi zatekla voda mezi upevněním antény a střechou do interiéru auta, čímž se mi zřejmě vytahal tapecírunk v horní části střechy. Dá se to nějak opravit, aby se opět tapecírunk napnul? Díky za radu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

0x
Vytahany tapacir je siroky pojem skor najaka foto ako to vyzera..mne tiez zatekalo po vymene origo anteny za nahradu ale nic ine ako flak od vody tam neostalo..znamy mal na honde spadnuty tapacir pri zadnych sedadlach aj to lepil aj vsetko mozne a nepomohlo..ten tapacir jnieco ako pevny karton a nanom je nacalunena ta seda latka..ta ked sa odlepi uz len tazko sa to da spat..vyskusal by som mozno tu latku nasponovat a zvnutra zalepit nejakou silnou obojstrannou lepiacou paskou napr.. od vyrobcu 3M

hodnocení

0x

Mám starší Opel Vectra a měl jsem celou tu látku odlepenou. Vzal jsem to vteřiňákem (jelikož je auto už starší a pár příchytných bodů vzhledově přijatelných mi nevadí) a měl jsem klid. Ještě bych mohl koupit třebas nějaké připínáčky, dat to v té samé barvě a přilepit na ty body a bylo by to ok. Jenže je to starý krám a nahoru se nijak moc nehledí a nikdo si toho ani nevšiml.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]