Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Mám pro tuhle rubriku tenhle technický dotaz. Bavili jsme se s chlapama u grilu. Jeden tvrdil, že když pojede náklaďák z kopce, tak dosáhne jen nějaké rychlosti, a dál ho už technika-převody nepustí. Limit prý je kolem 90ti km/hod. . Jeho soused zavolal známému, co tohle kdysi provozoval a u nákladní Škodovky, takhle dosáhli až 135 km/hod. . Já jsem tvrdil, že osobně vím, že např. u V3S, co se pustila z kopce na ,,5ku,, , došlo k roztržení předního kříže na předním uchycení kardanky k předku. To auto prý dosáhlo rychlosti asi 90 km, kardanka urvala takový ten zádržný plech a zaryla se do asfaltu silnice. Stalo se to na Doupově ve vojenském prostoru asi v roce 1981. Ten auťák se tou kardankou zapíchnul, až se na ní zvedl předek auta do vzduchu. Asi 150 cm. Auto jsme za zadek stáhli na zem, odšroubovali tu kardanku a mladej s tím pak dojel na útvar.
Tak že, je možné dosáhnout takové rychlosti, že auto už nepřidává pro odpor součástí? Nebo je to míň, protože na něm spíše něco ulítne?
Točivé části podvozku mají vyvažovací závaží. Kdyby byl kardan (poloosy a jiné točivé části podvozku) dobře vyvážené, vydržel by to, protože síly, které při vysoké rychlosti přenáší nejsou vyšší než např. při akceleraci v nízkých rychlostech. Rozpadl se vibracemi vlivem vysoké rychlosti. Určitě lze za určitých podmínek dosáhnout maxima, v principu je to auto jako každé jiné.
Ahoj. Jsem nějak schopen pobrat určité podmínky, ale kde končí ta ,,maxima,,?
doplněno 07.09.15 00:14:Ale, ti chlapi říkali, že ten náklaďák jel bez motoru. Z vyřazeným kvaltem. Ta Vejtřaska taky. Psal jsem na ,,Pětku,, . To je neutrál.
doplněno 07.09.15 00:20:Dusgere, mě moje auto, makalo klidně i 75. To je asi o 15 víc, než dávaly ostatní šunky z parku. Používali mě jako TIRáka pro cesty po vlastech českých. Na vojně.
Myslím, že ta "maxima" jsou určena jen tím, jak prudký je kopec a jak dobře má auto vyřešenou aerodynamiku a namazaný podvozek. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že z vhodného kopce není problém dosáhnout max. povolené rychlosti vozu. PV3S na uvolnění kardanu dost trpěla, proto byli všichni řidiči zvlášť na vojně důrazně upozorňováni na zákaz jízdy z kopce bez zařazené rychlosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.