Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peugeot 306 - výměna hlavice řadící páky

Od: ridicxyz odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, může mi prosím někdo poradit ohledně výměny hlavice řadící páky u auta peugeot 306? Pokud se mi jí podaří demontovat, lze po přidělání nové hlavice upevnit původní manžetu? Nikdy jsem to nedělal, takže předem děkuji za každou odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud je to stejné jako na Čtyřistapátém a dalších vozech od PSA (BX a Xantia) tak tam je hlavice naražena na 4hranu .Když ji sundáš (použitímenšího násilí je nutnost) a sundáš i manžetu (je na rámečku zacvaklém 4 zobáčky do stř.panelu)a obrátíš naruby tak je jak na rámečku i na hlavici (ta koženková manžeta) stažena drátem nebo stahovací páskou .

ales*

Dobry den,chtěl bych se zeptat,jak mám demontovat hlavici na řadící páce u peugeot 306 a následně zamontovat novou,kterou už mám doma.Mám to tahem vytáhnout,nebo pootočit hlavici starou?Děkuji za odpověd.Aleš

Aleši ,trochu blbá otázka-umíte číst? Vzhledem k tomu,že se tazatel víc neptal tak správný způsob máte popsán nad Vaším dotazem!

ales*

Tak protivného cloveka jsem jeste nevidel,ja ti dám jestli umím číst! To je ochota,tak to normálně napíšu znova,to je problém to napsat?Nemáte slušné chování,ani pozdravit neumíte!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]