Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po výměně baterie nejde dálkové ovládání HTC

Od: pepahp1 odpovědí: 2 změna:

Na škodě felicia jsem vyměmil baterku,ale po výměně mi nejde dálkové ovládáníHTC01,klíčkem lze zamknout central.Pojistka i baterie v dálkovém ovládání jsou dobré.Díky za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

0x
Dialkov mas v kluci?pokial hej treba dat kluc do zapalovania dat kluc do polohy kym rozsvieti kontrolky pockat cca 10sek.. a centralne odomykanie by sa malo sparovat cez immobilizer..pripadne ak mas samostatne dialkove ovladanie byva nanom kontolka ktora blika pri stlaceni tlacitka ta svieti? Ak hej mozno bude treba naprogramovat na novo ovladace k riadacej jednotke centralu..aj keby si to malo kody pamatat ale clovek nikdy nevie..ked odomknes auto klucom vyskocia vsetky cupliky alebo odomknes len dotycne predne dvere?
hrncir

Vámi zasláná odpověď mi nepomohla.Obrátil jsem se na ing.Holeňu z HTC Vsetín a ten mi zaslal návod jak to udělat.V servisní opravně v N.J mi to dle tohoto návodu chtěli udělat za 500kč ,můj syn mi to udělal za 15 minut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]