Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rád bych se zeptat co udělat s motorkou pro kterou už nemám místo. Moc kusů už není a nevím jestli by byla v čr poptávka po dílech. Na ebay jsou díly dost drahý ale nerad bych prodával do ciziny. Mohu se zeptat jaká by byla cena celku? Motor je 4válec vzduchem chlazený s 16ventilama. Rok výroby 1983, nádrž na jedné straně promáčklá, plasty trochu popraskané potřeba zavařit. Kola a tlumiče ok, pneu ko. Moto dobíjí, svítí, jde do otáček drží volnoběh. Díky za rady
Složitá otázka a těžká odpověď. Každá věc má svého kupce. A také rozdílné pohledy na cenu. Pro někoho je to vrak do kterého by musel investovat a pro jiného je to klasika do které je zamilovaný a je ochoten i něco obětovat, aby z ni udělal pořádnou motorku. Já měl v roce 90 CBX550 kterou jsem si tehdy dovezl z Rakouska a rád na ni vzpomínám a byla to kromě přední polokapotáže a většího obsahu prakticky identická motorka. Ta motorka je i konstrukčně zajimavá, má dost atypické brzdy. Jejich řešení se objevovalo vyjímečně.
Jak jsem zmínil, každá věc má svého kupce, ovšem problém jej najít. Takže bych doporučil velmi intenzivně inzerovat, asi na motorkari.cz, bazos.cz, hyperinzerce.cz, na Aukru, cmn.cz/... atd. Teď je tedy okurková sezóna, lidé moc nekupují, nejvíce na jaře. Je třeba ale inzerci spustit v zimě kdy lidé více sedí u PC a přemýšlí. I když třeba pravověrný milovník nejaké značky či modelu bdí stále.
doplněno 07.08.15 13:35:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.