Nejste přihlášen/a.
koupil jsem před rokem auto je psaný na třetí osobu to znamená když jsem ho kupoval ve velkým tp nefiguroval člověk od kterýho jsem to kupoval a ted po roce užívání jsem s autem celkem spokojený a rád bych ho na sebe přepsal,jak mám postupovat?
Ujendysi-pkd je v tp napsáno převedeno na XY a tento není dohlášen,pak můžete auto zavézt klidně na vrakáč neboť polopřevody zanikly!Ale pokud to není polopřevod ,tak MUSÍTE sehnat OVĚŘENOU plnou moc poslední psané osoby v TP a pak na STK udělat Evidenční s tou a PM na uřad,vzít si 800kč na spr.poplatek a tam na základě PM převést na sebe,na úřadě poslední osoby v TP!
Když jsi takový chytrák ,tak proč se na to tady dotazuješ?Bez toho,to totiž neuděláš a ani Ježíš Ti v tom nepomůže
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.