Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Vím, že se tu na to odpovídá stále, ale přesto prosím ještě jednou pro mne. Prodávám auto, které je v techničáku psané na bývalého manžela (pro šťoury - povinné ručení jsem si platila já). EKO daň není zaplacena, tu si zaplatí kupující, prozraďte mi prosím kdy a kde a jestli je ta skutečnost, že ji zaplatil pro mne nějak důležitá. K převodu vozu by se měli dostavit prodejce i kupující, je možné, abych se tam dostavila já s plnou mocí od bývalého manžela a kupující osobně? Moc děkuji za případné odpovědi a odkazy. Pěkný den...
Zaplacení EKOvýpalného (3000;5000;10 000kč) + správního poplatku 800kč se vyžaduje od kupující v momentu přepisu!Vám ,neboť v TP nefigurujete je jedno zda-li se přepis uskuteční či nikoliv.Důležité je to pro osobu psanou v TP,tudíž Vašeho manžela.Ale protože je to manžela a předpoklad společné domácnost ,tak byste případný postih za nepřepis auta-až 50 000kč,pocítila asi také!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.