Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doba vydání řidičského průkazu

Od: hiniz odpovědí: 9 změna:

Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat jak dlouho trvá než mi na magistrát přijde řidičský průkaz? V pátek jsem udělal zaverečky a zítra to jdu podat :) Je možné si připlatit i když je to první řidičák? Já si myslím že u prvního to nejde, ale kamarád říká že na osobák to jde připlatit.. Kdo má pravdu? :) děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

2x

Mi došel cca do týdne,poslali sms,že si mám dojít.Jen si zítra nezapomeň vzít fotku,protože na řidičák chtějí foto do ruky při podání žádosti.Zda si jde připlatit netuším,ale pochybuji,že by to zvládli rychleji.

hiniz
hodnocení

A děkuji za radu.. Já myslel že mě tam vyfotí jako na občance.. Takže ještě se utíkat vyfotit.

hwo

Nejde připlatit a ten týden je opravdu nejkratší doba. Spíše počítej 10-14 dní. I na výrobě ŘP jsou dovolené... Jde také o to, jak rychle to škola předá dál. Foto s sebou...

luksov*
hodnocení

0x

Myslím, že si nejde u prvního připlatit. Já měl už na motorku a připlatil jsem si 500,- abych měl i řidičák na auto do týdne hotový.. Jinak to záleží taky na tom, kde jsi podal žádost.. Ve velkých městech čekáš klidně měsíc!

wenzel
hodnocení

0x

Já jsem na něj čekal něco mezi 2-3 týdny.

mzxy*
hodnocení

0x

bohužel kartička ŘP se lisuje v ČR centrálně, proto jí nelze vyrobit na magistrátu na počkání, požadavky an výrobu se odesílají každý den a vyrobené kartičky se přijímají také téměř každý den, doba výroby úzce souvisí s množstvím kartiček, jsou obdodí kdy to trvý 10 dnů - 2 týdny, v průměru je to cca týden

ptal bych se proto ma magistrátu

buss
hodnocení

0x

Počkej a zeptej se zítra.

ctenar*
hodnocení

0x

Urad ma na vydani 20 dni.

Fotka je rozmerove stejna jako na obcanku.

Tech 500,- za max 5 pracovnich dni je jen pri vymene prosleho ridicaku.

trtr

Zdravím, u prvního to nejde a opravdu na to je uvedená doba 20 dní. Bohužel je vidět, že kompletní zákon č. 361/2000 Sb. zná už opravdu velmi málo lidí a tak nezbývá nic jiného než doufat, že znalost zákona do nějakého paragrafu 83 je dokonalá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]