Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat jak dlouho trvá než mi na magistrát přijde řidičský průkaz? V pátek jsem udělal zaverečky a zítra to jdu podat Je možné si připlatit i když je to první řidičák? Já si myslím že u prvního to nejde, ale kamarád říká že na osobák to jde připlatit.. Kdo má pravdu?
děkuji
Mi došel cca do týdne,poslali sms,že si mám dojít.Jen si zítra nezapomeň vzít fotku,protože na řidičák chtějí foto do ruky při podání žádosti.Zda si jde připlatit netuším,ale pochybuji,že by to zvládli rychleji.
bohužel kartička ŘP se lisuje v ČR centrálně, proto jí nelze vyrobit na magistrátu na počkání, požadavky an výrobu se odesílají každý den a vyrobené kartičky se přijímají také téměř každý den, doba výroby úzce souvisí s množstvím kartiček, jsou obdodí kdy to trvý 10 dnů - 2 týdny, v průměru je to cca týden
ptal bych se proto ma magistrátu
Urad ma na vydani 20 dni.
Fotka je rozmerove stejna jako na obcanku.
Tech 500,- za max 5 pracovnich dni je jen pri vymene prosleho ridicaku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.