Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Často je citit benzín ale nikde nic neteče

Od: vachy001 odpovědí: 8 změna:

Zdravím, často je citit benzín i když auto stojí. Nikde nic neteče. Co s tím. Diky za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No hlavně nekouřil a nepoužívat otevřený oheň-vážně :co to je za auto?

doplněno 01.08.15 20:32:

Kde je cítit?V interiéru,motorovém prostoru...Chce to "čuchat" a hledat.Může buď od nádrže shora od plováku,zespod od čerpadla,poté hadičky po vstřikovač(e)

vachy001
hodnocení

opel astra g 1.6 16 74kw

jack*
hodnocení

0x

U některých aut to dělá ta nádobka s aktivním uhlím, ale kecal bych. Raději vše pořádně prolézt, benzín se odpařuje rychleji než nafta, takže ono v těch teplech to vidět moc být nemusí.

rv*
hodnocení

0x

Známý taky cítil benzín a nikde nic neteklo. Pak se vrátil ze služebky a zastihl hasiče, jak hasí zbytky jeho auta.

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Zkontrolujte odvětrání nádrže,může být přicpaná hadička.

lukas93
hodnocení

0x

Stejný problém. Nissan Primera P10 2.0 benzín je cítit jen při otevřených oknech. Pal.filtr měněn, čerpadlo neteče..

sanyo*

Nechci strašit, ale pravděpobná příčina může být jako u mé Felicie před rokem - mikro dirka na přívodové černé gumové benzinové hadici na karburátoru, zpočátku jsem benzín vždy jen cítil a nikdy jsem nic neviděl, až jednou jsem otevřel víko motoru, motor jsem měl nastartovaný a gejzírek stříkajicího benzínu mne ihned varoval. Vyměnil jsem hadičku a je pokoj...Dopadlo to dobře..Předtím to minimální množství benzínu se vždy rychle odpařovalo, proto jsem nic nemohl zjistit.. Je to nebezpečný projev této závady..

olinlito
hodnocení

0x

U karburátorového Favorita (Škoda) je benzín taky cítit za horka z odvzdušňovací hadičky u nádrže -ze spoda vozu- hadička označená 35 ifinterface.com/... Zkontroluj na svém autě dotažení hadicových sponek a u hadiček zpuchření, u plastových dílů jestli nejsou ve sváru "mikroprasklé".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]