Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pořízení auta z německa

Od: patanc* odpovědí: 13 změna:

na kolik mě vyjde u ojetiny?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

antynka*
hodnocení

2x

Zkuste se podívat tady:

suchen.mobile.de/...

alf*
patanc*
hodnocení

jojo, ale mě jde o to pořízení, myslim ty poplatky atd..

výtka
Upozornění od sys maverick 27. 07. 2009 12:34:14
Myslíš? Ale tady netušíme na co myslíš! O to jde tady kolegům ;)
alf*
nespokojenyurednik

Patlanc jen zkouší, jak jste všichni psychicky odolní, ve skutrečnostio se jedná o človíčka, který se tady čas od času objeví, pokaždé pod jinou přezdívkou, nechápe a nechápe, a to až do poslední chvíle, resp, do chvíle, kdy ten poslední z vás-nás ztratí chuť neustále tomuto věčně nechápajícímu človíčkovi něco vysvětlovat...

patanc*
hodnocení

tenhle server sem našel asi před týdnem.zatim se tu ukazal jen jedinej člověk z vás kterej mi byl schopnej poradit

ostatní asi nepochopili co potřebujete vědět

hodnocení

1x

100 az 1 200 000.

Eur samozrejme.

celp*
hodnocení

0x

Co a jak staré?

patanc*
hodnocení

dejme tomu rover z roku 99

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

další zvědavec, který je schopen vyplodit akorát holou větu? Hledejte, bylo to tady popsáno asi pětkrát...

patanc*
hodnocení

nevidim důvod proč bych tam měl psát dlouhé romány...otázka byla myslim jasná...a proč bych hledal mezi tou spoustou otázek kdyz si muzu udělat svou vlastní

nespokojenyurednik

Samozřejmě, na své vlastní specifické otázky má každý právo, i Vy, pane Patlanc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]