Nejste přihlášen/a.
dobrý den potřbovala bych poradit mám škodu fabii 1,4 benzín r.v.2000 nemůžu odjet baterka točí ale auto nejede mám teď čerstvě vyměněnou startovací lištu poraďte mi prosím co by to mohlo být
reklamoval bych výměnu startovací lišty... hlavní předpoklad problému
doplněno 31.07.15 16:29:ještě bych doplnil - i kdyby to bylo něčím jiným, ten, kdo opravoval lištu, mohl udělat něco nedokonale - třeba špatně zapojil kabely ke svíčkám, třeba blbě zapojil něco jiného ... mohlo to pár km ujet a pak se uvolnit... - to vše je pak v rámci reklamace servisu.
Bez urážky, ale jste baba a zjevně o tom moc nevíte. Chce to někoho kdo tomu rozumí. Jde do toho benzín? Co elektrika pálí svíčky? Nebo pokud jen točí, ale nechytne (nebo hned chcípne) co imo?
Nič v zlom toto je poradňa a hoci by to bolo malé dievčatko tak má právo vedieť niečo čo ju zaujíma,nik rozumný z neba nespadol.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.