Nejste přihlášen/a.
Ahoj, při brždění ve velké rychlosti (nad 90km/h) se mi rozklepe nejen volant, ale drcá celý auto. Nevíte v čem by mohl být problém? Volal jsem do servisu a tam už chtěl rovnou objednávat destičky s kotoučema, prý je to tím.
Myslíte že je to opravdu tím? Při brždění kolem 50km/h auto brzdí pěkně. A při jízdě nad 100 km/h auto také jede pěkně, to je takové to vibrování minimální.
Akorát taková jedna zmínka: Nedávno jsem narazil pravým kolem do obrubníku-docela rána, mohlo by to mít souvislost? Ono mi totiž i přijde, že to klepání jde od pravýho kola. Před tím mi sice jen trochu vibroval volant, ale teď se hlasitě rozklepe celý auto...
Dík za rady.
Mám skoro totožný problém, už jsem se tady o něm zmiňoval.. Při intenzivnějším brždění při cca 100km/h silné vibrace do volantu. A to stejné se děje při cca 150-160km/h ( I když nebrzdím). Kola jsou vyváženy, jeden byl hnutý, dal sjem rezervu a pořád je to stejný. Někdo mi radil vyměnit čepy spodních ramen... Ale u tebe bych to viděl na brzdy nebo kola.. A zkus tam dát tu rezervu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.