Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatékání do vozu Fabia I

Od: lala112 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den.

Prosim vás, mám jednickovou Fabii, u které mě ni trapi zatekani do interieru. Konkretne koberec u ridice a koberec vzadu za ridicem. Mel jsem to dany v servise v Praze, kde mi spasovali LP dvere, aby lepe dolehaly, vymenili jsme tesneni LP dveri, oblepili kolem dokola celni sklo z venci a u prednich i zadnich dveri po sundani vyplni, oblepili takovy ten spoj mezi plechem a ramem dveri. To nepomohlo. Tak jsem se do toho vrhnul ja sam. Sundal vyplne dveri, oplastovani, vyndal sedacky, dal stranou koberec z leve casti vozu. A pak pozoroval. Zjistil jsem, ze se voda dovnitr dostava nekudy jako od ridice pod palubkou, ale jakoby od prave casti u ridice ( pod pravou nohou u plyn.pedalu ) u stredovyho tunelu a radici paky. Z predu do zadu tam vede foukani v cernym plastu, tak u toho...
Jo a jeste se to stava, kdyz auto stoji zaparkovane a nejede. Kdyz jedu a je slejvak, tak to snad nedela a nebo minimalne. Jo a jeste to dela, kdyz je na aute snih, ktery taje. Jo a zase tam mam v predu po vcerejsim desti vlhko. Spise mi prijde, jako by byly ucpane nejake odtokove kanalky pod celnim sklem pod steracema. Je to mozne? Je tam neco takoveho?

Děkuji za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar
hodnocení

0x

Dost častá závada u Fabie, ucpaný odtok u radiatoru topení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]