Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cukání při rezervě i po natankování

Od: barca* odpovědí: 4 změna:

Mám škodu felicii 1.3. když se mi rozsvítí kontrolka rezervy tak mi to začne cukat to samé se děje i nějakou chvíli po natankování. Čím by to mohlo být? Děkuji za odpovědi :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ju*
hodnocení

3x

No zřejmě vám to nasaje nějaký humus ze dna nádrže a el. čerpadlo nestíhá dodávat požadované množství, vyjížděním nádrže si zaděláváte na problém, všeobecně se u všech vozidel nedoporučuje dojíždět nádrž až na doraz...asi neděláte dobře.

tomi463*

Bude to tak jak to napsal ju, doporučil bych vám vyčerpat všechen benzín a vyčistit nádrž, za ty roky jestli se nikdy nečistila, tak tam bude pěknej sajrajt a určitě vyčistěte sítko u pal. čerpadla a vyměňte filtr.

barca*
hodnocení

Mockrát děkuji za odpovědi tušila jsem, že to bude nějaký bordel v nádrži. Auto nemám příliš dlouho a ten co ho měl přede mnou se o to eviděntně až tak nestaral takže se to teď snažím dát všechno postupně do pořádku :)

radekradeczech
hodnocení

0x

Dobrý den. Také Vám to může cukat, protože máte uvolnený kabel na svíčce. Zkontrolujte to!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]