Nejste přihlášen/a.
Můžu si na auto namontovat v servisu použité tažné zařízení s kompletní dokumentaci?A poté jít na STK a dopravku?
Mohu se zeptat jak jste dopadl?Táké mám možnost sehnat použité tažné i s typovým listem které v roce 2007 bylo již namotováno na vozidlo a vše potvrzeno na typový list a letos sundáno a nabídnuto mě.Typový list se samozřejmě liší od vzoru co maji zvežejněný na MD.Bude s tím problém?
je nutné nechat si povrdit odbornou montáž, v roce 2007 mohl výrobce vydávat typový list který vypadal jinak než dnes
tím je myšleno u servisu co ma licenci na tuto značku tažného?Nebo stačí když to potvrdí na STK
stačí i STK, pokud je v typovém listu uvedeno i číslo TZ které je na typovém štítku, je vhodné když to tam technik uvede
klidně si to namontuj sám a nech na STK zkontrolovat a vystavit o správnosti montáže protokol
To není pravda, pokud má typový list, může si tažné namontovat sám, pak ale musí zajet na STK, kde mu k tažnému udělají "evidenční kontrolu", asi před třemi lety jsem platil 50,-, letos 200,-, odborná montáž v servisu stojí od 500,- výše (spíš 1.500-2.000,-Kč)
Repkine-záleží na lidech!Někde klidně akceptují namontované TZ majitelem auta a zapíší pokud jsou od něj doklady!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.