Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou handsfree

Od: radim3* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, prosim o radu na základe vašich zkušenosti. Nevíte někdo o handsfree sadě do auta,ktera má vlastni reproduktor - zadne zasahování do originálního rádia, barevný displej a dálkove ovládání?Dálkove zvlášť , ne na volant (C4 coupe má pevný stred).Děkuji za typy a rady. Radim.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarda1*
hodnocení

0x
Proč proboha nechcete raději využít originální repro?
radim3*
hodnocení

Protoze montáž u C4 coupe jsou 4 hodiny a 3.500.-

hodnocení

0x

Dělám servisáka a tak spoustu času za volantem prokecám. Podle mě je jediné použitelné HF Parrot. Dost dobře nechápu proč požadujete barevný displej - mám už několikátou CK3100, ty jsou monochrom. Na displej se kouknu jedině když telefon zvoní a já chci vědět, kdo to volá. Víc info nepotřebuji a myslím si, že za jízdy ani není vhodné cokoliv na HF nastavovat a pod.

handsfree-parrot.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]